Kezdőlap AKTUÁLIS Fontos figyelmeztetést adott ki az MVM

Fontos figyelmeztetést adott ki az MVM

Az elhanyagolt gázkészülékek nemcsak balesetveszélyesek, hanem többet is fogyasztanak.

 

Újabb, a lakosság széles köréhez szóló tájékoztató videóval jelentkezett az MVM, ami számos hasznos információval szolgál az érintetteknek a fűtési szezon kapcsán.

A rövid figyelemfelkeltő, napokban megjelent videóban a szolgáltató összefoglalja, hogy mire érdemes figyelni a fűtési szezon kezdetén.

A kisfilmből kiderül, hogy egy rendszeresen ellenőrzött és karbantartott készülékkel milyen veszélyektől óvhatjuk magunkat – írja a Portfolio.

Az MVM YouTube-csatornáján megjelent videó szerint minden évben érdemes szakemberrel átvizsgáltatni az ingatlanunkban lévő gázvezetékek és gázkészülékek állapotát,
a rendszeresen karbantartott készülékekkel és vezetékekkel megelőzhető a szén-monoxid-mérgezés vagy a gázszivárgás, amelyek következtében biztonsági okokból a lakásunkat vagy akár egy teljes társasházat ki kell kapcsolni a szolgáltatásból,
az ingatlan tulajdonosának feladata, hogy az ingatlanon belüli vezetékeket és gázkészülékeket üzemképes és biztonságos állapotban tartsa.


Az MVM figyelmeztetése szerint az elhanyagolt készülékek nemcsak balesetveszélyesek, hanem gázt is pazarolnak, így megnövelik a gázszámlát.

 

loading...