Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Felállt a 3 éves kislánya a wc tetjére. Amikor az anyuka megtudta...

Felállt a 3 éves kislánya a wc tetjére. Amikor az anyuka megtudta az okát, majdnem megszakadt a szíve!

Hirdetés

Stacey Feeley egy 3 éves kislány édesanyja, aki nemrég egy első ránézésre vicces képet osztott meg a gyermekéről a Facebookon. Ha jobban utánajárunk, hogy mi is a mögöttes ok, akkor megszakad a szívünk.

A képen Stacey kislánya látható, amint éppen a WC-csésze peremén áll és erősen koncentrál, hogy megtartsa magát.

Hirdetés

Satcey elsőre nagyon viccesnek találta az egész helyzetet, amikor a kicsi lánya felmászott a WC peremére és azonnal készített róla egy fotót, amit el akart küldeni a férjének.

Ekkor derült ki, hogy a kislány miért viselkedett ilyen furcsán. Elmondta ugyanis, hogy az óvodában őt és társait megtanították arra, hogy mit kell csinálni, ha potenciális veszéllyel találkoznak szembe. Itt a nem sokkal korábbi orlandó-i mészárlásra gondoltak, amely 50 ember életét követelte.

Ilyenkor el kell rejtőzniük a mosdóban, felállva a WC-csésze peremére.

Egyfelől hasznosnak tarjuk a gyermekek effajta oktatását, másrészt mélységesen szívbemarkoló, hogy ilyen világban kell felnőniük.

Stacey úgy döntött, hogy a következő szöveggel együtt közzéteszi a képet a világ előtt, amely több ezer megosztást kapott azóta.

“Ezt a képet azért készítettem, mert elsőre nagyon viccesnek találtam. Már azt tervezetem, hogy elküldöm a férjemnek, hogy lássa, a 3 éves huncut kislányunk éppen miben mesterkedik. Ebben a pillanatban azonban megtudtam, hogy mi is volt az ok, amiért ezt tette. Azt gyakorolta, amit az óvodában tanítottak neki, mégpedig, hogy mit kell tenni, ha veszélyhelyzet alakul ki és benn ragadnak a mosdóban. Abban a pillanatban minden jókedvem szertefoszlott.


Politikusok, ezt nézzétek! Ez a te gyermeked is, a te unokád, dédunokád, a jövő nemzedéke. Egy olyan világban kell felnőniük és olyan életet kell élniük, amelyet ti teremtetek. Alig 3 éves és WC-fülkékben rejtőzködik, a peremen egyensúlyozva. Nem tudom mi lesz nekik a nehezebb. Hosszú ideig csendben maradni vagy megpróbálni megtartani az egyensúlyukat anélkül, hogy ne csúszna le a lábuk az ülőke alá.”

tudasfaja.com

Hirdetés