Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Bőrgyógyász fedte fel a titkot – Így szabadulj meg a barna öregedési...

Bőrgyógyász fedte fel a titkot – Így szabadulj meg a barna öregedési foltoktól

Sok ember érzi úgy, hogy az idősödés során megmutatkozó barna foltok rontják az önbecsülését és a külső megjelenését. Ezek a bőrelváltozások testszerte megjelenhetnek, de legnagyobb számban a kézfejen, alkaron, arcon és lábszáron fordulnak elő.

Gyakorlatilag pontosan azokon a helyeken, amelyek a leglátványosabbak. Számos készítményt találni a piacon, amelyek ezeket a foltokat hivatottak eltüntetni, de a legtöbbjük tele van szintetikus anyagokkal, drága és még hatástalan is.

Természetes megoldás a barna foltokra

Szerencsére létezik egy olyan természetes megoldás, amit bátran lehet alkalmazni, mellékhatások nélkül. A két összetevő nem más, mint az almaecet és a hagyma.

A friss hagymalé hatékonyan képes kezelni a különféle bőrhibákat, köszönhetően magas antioxidáns tartalmának. Az almaecet savtartalma révén képes eltávolítani az elhalt hámsejteket és természetesen tisztítani a bőrt.

A receptet egy bőrgyógyász hozta nyilvánosságra. Elmondása szerint már több száz betegének segített ez a módszer.

Hogyan kell elkészíteni és alkalmazni?

Vágj fel egy közepes méretű, meghámozott, friss hagymát, tedd bele a turmixgépbe és önts hozzá egy 1/2 csésze almaecetet.

Addig mixeld, amíg egy homogén elegyet nem kapsz végeredményül.

Márts bele vattapamacsot vagy korongot és töröld át vele alaposan az érintett bőrfelületet.

A legjobb hatás elérése érdekében naponta meg kell ismételned a kezelést legalább egy hónapon keresztül. Az első hét után jelentős változást fogsz tapasztalni.

tudasfaja.com

loading...