Kezdőlap EZOTÉRIA Ezzel az 5 csillagjeggyel érdemes hosszú távú kapcsolatba kezdeni!

Ezzel az 5 csillagjeggyel érdemes hosszú távú kapcsolatba kezdeni!

Hirdetés

Sokszor vádoljuk a férfiakat azzal, hogy nem megbízhatóak, komolytalanok, azonban az alábbi 5 csillagjegy szülötteire jellemező, hogy ők a hosszútávú kapcsolatok hívei. Minden nő egy ilyen pasiról álmodik!

Bika

Ha egy meghitt, szép, és romantikus kapcsolatra vágysz, a legjobb, ha egy Bika férfi szívét ejted rabul. A Bika férfi nagyon figyelmes, odaadó, és nem csak jó szerető, hanem a legjobb barátod, és társad is lehet egyben. Soha nem kell azért aggódnod, hogy esetleg megcsal. A Bika férfi, ha a számára tökéletes nő van mellette, nem érzi szükségét, hogy mások után vágyakozzon. Ezért nem kell izgulnod, ha azt mondja, hogy kimegy egy sörre a barátaival.

Hirdetés

Rák

A Rák férfi mindig megmarad örök gyereknek, ezért, ha már vele élsz, néha úgy érezheted magad, mintha az anyja lennél. Nagy szeretetre van szüksége, és akkor igazán boldog, ha minden vágya teljesül. Viszont ezért cserébe óriási ragaszkodást, és szeretet kaphatsz tőle. Néha úgy tűnhet, hogy túl barátságos a körülötte levő nőkkel, de nem kell aggódnod.

Vízöntő

A Vízöntő férfinak szüksége van egy olyan partnerre, akivel biztonságban érzi magát. Ha rátalál egy olyan partnerre, akivel nagyon harmonikus a kapcsolata, akkor nagyon boldog, és biztonságos életet képes teremteni számára. Néha megfordul az utcán más nők után, de csak viccből, hogy ugrassa a párját. Nem kell aggódni, ő is egy hűséges típus.

Halak

A Halak férfi kezdetben nem lelkesedik a komoly kapcsolatokért, azonban, ha megtalálja az igazit, akkor nagyon hűségessé válik. Nem könnyű beférkőzni a szívébe, de, ha egyszer megszeret valakit, akkor az egy életre szól. Nehezen bízik meg az emberekben, éppen ezért nehezen is tárja ki a szívét, de élete párjával a legféltettebb titkait, és gondolatait is megosztja. Megbízható, és hűséges típus.

Ikrek

Az Ikrek férfinak nagyon fontos a családja boldogsága. Ha egyszer megállapodott valaki mellett, soha nem keresi a kalandokat. Eléggé érzékeny típus, éppen ezért vigyázni kell, hogy ne sértegessük. Ha csalódik valakiben, nagyon nehezen nyerheted el újra a bizalmát. Ha egy megbízható, szeretetre méltó férfira vágysz, akkor tökéletes lehet az Ikrek csillagjegy szülötte.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...