Kezdőlap EGÉSZSÉG Ezzel a recepttel 20 évvel fiatalabb csontjaid lehetnek

Ezzel a recepttel 20 évvel fiatalabb csontjaid lehetnek

Az izom- és csontfájdalom valamikor a középidős kor körül kezd el kellemetlen tényezővé válni, ami az öregkorra súlyosbodik. Nagyanyáink az alábbi, 3 összetevőt tartalmazó gyógyszert alkalmazták, amivel a csontok 20 évet fiatalodhatnak.

Az akut csontvelőgyulladás a csont és a csontvelő gennykeltő baktériumok által okozott megbetegedése. Leggyakrabban a hosszú, csöves csontok az érintettek (combcsont, lábszárcsont, felkarcsont, alkarcsont – a gyakoriság csökkenő sorrendjében). Az esetek közel 90 százalékában a staphylococcus aureus nevű gennykeltő baktérium a kórokozó.

A csontfájdalom nem elhanyagolható tünet és betegség, mindenképp kellő figyelem és kezelés szükséges, hogy megszűnjön a fájdalom.

Íme a recept, aminek segítségével 20 évet fiatalodhatnak a csontjaink:

Hozzávalók:

  • 300 ml 70%-os alkohol
  • 100 ml jód
  • 10 db aszpirin tabletta (300 mg-os)

Elkészítés:

Minden hozzávalót keverjünk össze és lezárva, hűvös helyen tároljuk 21 napon át. Ezt követően alkalmazzuk az érintett területen.

Használat:

A 21 nap elteltével áztassunk gézlapokat a keverékbe, majd helyezzük az érintett területre. Pár órán át hagyjuk hatni, majd mossuk meg a kezelt testrészt. Rendszeres használatával és a kezelések révén a csontok megújulnak, megerősödnek, tápanyagokat raktároznak el és így akár 20 évvel fiatalabb csontjaink lehetnek.

A rendszeres kipróbálók közül 90 %-uk említette jótékony hatását és állította, hogy fájdalmaik, betegségek és problémáik javultak, gyógyulást mutattak.

Szerző: tudasfaja.com

loading...