Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezt mondja el az egyiptomi csillagjegyed a jövődről!

Ezt mondja el az egyiptomi csillagjegyed a jövődről!

Hirdetés

# 1 Thoth (augusztus 29 – szeptember 27)

Thoth a bölcsesség és a tanulás istene volt, és követői kiválóan reagáltak a problémák megoldására. Ha Thoth a jegyed, akkor egyedülálló képességed van mások segítésére. Ha egy nehéz helyzetben találod magad, az ismereteid és tapasztalataid nemcsak túlélni segítenek, hanem virágozni is.

Hirdetés

# 2 Hórusz (szeptember 29 – október 27)

Hórusz a Nap és a ragyogó ég istene, akinek követői tele voltak optimizmussal és reménnyel. Ha ő a jegyed, akkor felelős vagy azért, hogy melegséget árassz azoknak, akik közel vannak hozzád.

# 3 Uadzset (október 28 – november 26)

Uadzset az igazság és az idő istennője volt, akinek követői megfontoltak voltak. Ha ő a jegyed, akkor a feladatod az ítélőképességedet újra és újra jóra használnod.

# 4 Szahmet (november 27-dec. 26)

Szahmet a háború istennője volt, és követői erősen bátrak voltak. Ha ő a jegyed, akkor a bátorságod és harciasságod egész életedben bizonyítanod kell. Ki kell állnod azért, amiben hiszel.

# 5 Szfinx (december 27 – január 25)

Szfinx a kincsek őrzője volt, és bármilyen formává változhatott. Ha ő a jegyed, akkor egész életeden keresztül formálódnod kell. Meg kell értened a változásokat az életedben és át kell alakítanod a gondolataidat és cselekedeteidet, hogy megtarthasd az életedben azokat a dolgokat, amiket a legnagyobbra értékelsz.

# 6 Su (január 26 – február 24)

Su a szél és a levegő istene volt, és követői nagyon kreatívak voltak. Ha Shu a jegyes, akkor a felelős vagy a teremtésért. Fantáziadús elmével rendelkezel, amely cselekvésre hív a probléma esetén.

# 7 Ízisz (február 25 – március 26)

Ízisz az önkontroll és a fegyelem istennője volt. Ha ő a jegyed, akkor be kell bizonyítanod hihetetlen önmegtartóztatásod az életben. Olyan helyzetekben találod magad, ahol úgy érzed, hogy elveszítheted a nyugalmad, de éppen ekkor kell a leginkább, hogy megőrizd valódi önmagad.

# 8 Ozírisz (március 27 – április 25)

Osiris az alvilág istene volt, és ha ő a jegyed, akkor varázslatossága és rejtélyei tükröződni fognak személyiségedben. Annyira összetett vagy, hogy ez nem sokak számára érthető. Nehezen találsz barátokat, de ha sikerül, ők egész életedben ott lesznek neked.

# 9 Amun Ra (április 26 – május 25)

Amun Ra az építés istene és követői keményen dolgoznak és szorgalmasak. Ha ő a jegyed, akkor az élet lehetőséget ad arra, hogy megmutasd a készségedet és munkádat a világnak.

# 10 Hathor (május 26 – június 24)

Hathor a Föld istennője és követői, igazi gyógyítók voltak. Ha Hathor a jegyed, akkor egyedülálló helyzetben vagy ahhoz, hogy segítséget nyújts másoknak. Hatással van rád mások szenvedése és változást hozol az életükbe.

# 11 Főnix (június 25 – július 24)

Phoenix az élet és a feltámadás madara. Ha a Főnix a jegyed, akkor az életed hihetetlen kihívásokkal teli lesz. Harcolni fogsz mindazért, amire szükséged van, de végül a szellemed érvényesül, és erősebb leszel, mint valaha.

# 12 Anubisz (július 25 – augusztus 28)

Anubisz a halottak és az elátkozottak istene. Ha ő a jegyed, akkor azon veszed észre magad, hogy állandóan másokon segítesz. Sokan vannak körülötted, akiknek szüksége is lesz a segítségedre és az útmutatásodra.

tudasfaja.com

Hirdetés