Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezt árulja el szemöldököd formája a sorsodról. Rád is igaz?

Ezt árulja el szemöldököd formája a sorsodról. Rád is igaz?

Hirdetés

Tudtad, hogy a szemöldök alakja ugyanolyan fontos a kínai kultúrában, mint az életvonal a tenyérjóslásban?

Kínai asztrológusok az ókorban úgy vélték, hogy az élethosszig tartó szemöldök megmutatja, felfedi a sok titkot, és sorsunkat.

Hirdetés

A kínai kultúra szerint a szemöldök alakja társul élethez, a családhoz, testvérekhez, és a barátokhoz. Másrészt, a szemek a lélek ablakai, a szemöldökök érzékenységet, intelligenciát és bölcsességet jelez.

Hosszú szemöldök, amely eléri a szemzugot:

Az ilyen szemöldökkel rendelkezők őszinték, nyíltak, és sok baráttal rendelkeznek. Ők nagyon szerencsések, élvezheti hosszú életét, és jó anyagi helyzettel rendelkeznek. A sok vagyont jól tudja kezelni, mert nagyfokú bölcsességgel rendelkezik, amely hozzájárul ahhoz, hogy okosan fektessenek be. Minél hosszabb a szemöldök, annál sikeresebb lesz.

Rövid szemöldök:

Kevésbé boldog sorsot hordoznak. A rövid szemöldökű emberek kevés baráttal rendelkeznek, a szerencséje hol ilyen, hol olyan, de amit szeretne, azért keményen megdolgozik. A családi kapcsolatai kissé feszültek.

A szemöldök formája és jellege:

Egyenes szemöldök:

Ez azt mutatja, hogy a karaktere erős, aktív, és tele van energiával. Különös, impulzív, magabiztos, de kevésbé figyel a részletekre.

Ívelt szemöldök:

Különös emberek, sokkal érzékenyebbek a többi embernél, szeretetreméltóak, és igazi álmodozó. Nagyon kreatívak és figyelmesek. A szemöldök íveltsége kapcsolatban áll a szerencsével és a szerelemmel.

Vastag szemöldök:

Aktív és temperamentumos, rosszindulatú és bosszúálló is lehet, ha oka van rá.

Vékony szemöldök:

Magányos emberek, sokat álmodoznak, családjukkal való kapcsolatuk szórványos, nem igazán szoros.

Ritka szemöldök:

A sors furcsaságai látszanak ebben, jelentős változások és veszteségek érték őt és szeretteit.

A szemöldök helyzete:

A homlok közepén:

Nyugodt természetű, kiegyensúlyozott, szeretetreméltó és családcentrikus, aki nagy, és gondoskodó szerettekkel van körülvéve.

Közel a szemekhez:

Igazi materialista, jó üzletember, aki a munkájában nagyon profi. Kissé önző, inkább a saját érdekeit helyezi előtérbe, és kevésbé kötődik a családhoz.

Hirdetés