Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezt árulja el a járásod a személyiségedről

Ezt árulja el a járásod a személyiségedről

Hirdetés

A nonverbális kommunikáció, a testbeszéd, testtartás mindig érdekes információkat hordoz magában, amelyben képesek lehetünk olvasni, ha laposan megfigyeljük őket. A szándékaink, hangulatunk, személyiségjegyeink is kifejeződnek benne.

Azt tudtad, hogy a járásod is sok dolgot elárul rólad? Ez az első üzenet, amit egy ismeretlen embernek át tudsz adni magadról a külsődön kívül. Lássuk hát, hogy a tiéd mit árul el rólad.

Hirdetés

A képen látható 3 alak közül válaszd ki azt a testtartást, amelyik a legjobban hasonlít a tiédre, miközben jársz.

#1 ALAK

Biztonsággal megállapítható, hogy egy boldog ember vagy. Mindig készen állsz a mókára és van a tarsolyodban egy-két jó poén a hallgatóság számára. Üzembiztos optimizmusod alapot teremt ahhoz, hogy az életedben előforduló nehézségekből lehetőségeket formálj.

Szabadságvágyad nagy és nem is lennél képes hosszú időn keresztül elviselni a rutinokat és a változatosság nélküli életet. Igazi hedonista vagy, aki nagy kanállal eszi az életet, nem veti meg a jó ételeket, jó italokat és a szórakozást. Egyetlen gyenge pontod, hogy mivel nem tudsz szigorú lenni, ezért nem is veszed komolyan magad szinte soha.

#2 ALAK

Ha görbült a hátad és kisebb léptekkel haladsz, akkor nagy az esélye, hogy introvertált személyiség vagy. A szociális szorongásaid miatt nagyon félszeg és bizalmatlan lehetsz. Mielőtt új ismeretségeddel közelebb kerülnél, sokáig tartasz magad előtt pajzsot, nehogy sérülj. A belső világodban való elmerülés okozza számodra a legnagyobb megnyugvást.

Mindig kétszer átgondolod, hogy mit tégy, mielőtt valóban akcióba lendülnél. Emberségességeddel elnyered mások tiszteletét. Pedáns, aprólékos és lelkiismeretes vagy, így biztos, hogy mindig tökéletes munkát adsz ki a kezeid közül. Ha képes vagy önkorlátozó gondolataidat elengedni, biztos lehetsz benne, hogy nagy magasságokat fogsz elérni.

#3 ALAK

Ha a gerincoszlopod már kissé homorú és nagy lendülettel lóbálod a karodat járás közben, akkor biztosan nagyon határozott személyiség vagy. Nem kizárt, hogy nárcisztikus hajlamaid vannak és túlértékeled a képességeidet. Az emberekben gyanút keltesz teátrális megnyilvánulásaiddal.

Áradozó és fellengzős természeted mégis kifejezetten érzékeny belsőt takar. Művészi képességeiden keresztül tökéletesen ki tudod fejezni érzelmeidet. A szavaidban talán annyira nem, tetteidben viszont igen következetes vagy. Túl elhamarkodottan ítélsz, emiatt pedig fontos lehetőségekről maradhatsz le.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés