Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A csillagjegyed szerint ezen kell változtatnod, hogy végre boldog lehess

A csillagjegyed szerint ezen kell változtatnod, hogy végre boldog lehess

Van, hogy a boldogág csupán egy kis változtatás kérdése és előfordul, hogy a komfortzónából való kilépés és az elavult hiedelmek, berögződések feladása vezet el hozzá minket. Persze az is fontos, hogy kitartóak és szívósak legyünk, ha el akarjuk érni a kiegyensúlyozott lelki állapotot.

Ahhoz, hogy hegyeket tudjunk megmozgatni, kövekkel kell kezdenünk. Az asztrológia azt mondja, hogy minden egyes csillagjegy esetében létezik egy dolog, amin változtatva sokkal boldogabbá válhat az életben. Lássuk, hogy ez kinek mit jelent.

Kos

A magabiztosság hiánya sok győzelemtől megfosztja a Kosokat. Azáltal, hogy megváltoztatják ezzel kapcsolatos berögződéseiket, elkezdenek bízni magukban és másokban is, fantasztikus magasságokat érhetnek el.

Bika

Ahhoz, hogy boldogok legyenek meg kell tanulniuk elengedni a mérgező kapcsolataikat. Sokat elérhetsz azáltal, ha elvágod a számodra káros emberekkel a köteléket.

Ikrek

A boldogságod egyedüli gátja a magas elvárásaid. Elégedj meg az alapvető szükségletekkel és légy hálás értük. Az összes többi csak luxus, ráadás. A valódi csodák az egyszerű dolgokban rejlenek.

Rák

Olyan pesszimista tudsz lenni, hogy ez a negativitás spiráljába ránt le. Ne gondolkozz folyamatosan azon, hogy mi romolhat el, inkább élj a mának.

Oroszlán

A következetesség hiánya a boldogságod gátja. Annyira szétszórt tudsz lenni, hogy emiatt a céljaidat is sokkal nehezebben éred el. Légy sokkal eltökéltebb és összeszedettebb.

Szűz

A lelkesedésed hiánya miatt egészen meg vagy meredve. A negativitásod erősen befolyásolja a munkádban való előrehaladásodat és kapcsolataid alakulását.

Mérleg

Kétségbeesetten keresed a módját, hogy anyagilag függetlenné válj és ezen az aggodalmadon az segíthet, ha megsokszorozod a bevételeid forrását azáltal, hogy jövedelmezőbb tevékenységekbe fektetsz.

Skorpió

A személyes kapcsolataid miatt szenvedsz a legtöbbet. Ahhoz, hogy harmóniában élj a szeretteiddel, meg kell tanulnod higgadtabban kommunikálni az érzelmeidet a többiek felé. A viselkedésed gyakran olyan förtelmes tud lenni, hogy tönkreteheti a kapcsolataidat.

Nyilas

A kezdeményező készséged hiánya a boldogságod gátja. Sokkal több hasznát vennéd annak, ha az időd nagyobb részét nem tervezgetéssel, hanem akcióval töltenéd.

Bak

Az üldözési mánia a legfőbb forrása az aggodalmaidnak. Ha végre elengednéd azt a gondolatot, hogy mindenki ellened van és neked akar rosszat, akkor megtalálnád a belső békédet.

Vízöntő

Nagy problémád, hogy vonakodva hagyod ott a komfortzónádat, pedig ha vakmerőbb lennél és kockázatot vállalnál, akkor kivirágozhatnál.

Halak

Ha annyi energiát és időt szánnál az előretekintésre és az előrehaladásra, mint a múlton való rágódásra, akkor milliószor boldogabb lehetnél.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...