Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS Ezek a növények megvédenek téged és az otthonod a negatív energiáktól. Ideje...

Ezek a növények megvédenek téged és az otthonod a negatív energiáktól. Ideje beszerezned egyet!

Hirdetés

Egészen biztosan néha te is szoktad érezni, hogy bizonyos helyeken olyan nem jól érzed magad a bőrödben. Ha valahol negatív energiák vannak, szerezd be az alábbi növények valamelyikét, és semlegesítsd őket. Csak rajtad múlik!

1.Borostyán

A szobaborostyán az összes negatív energiától megszabadít a lakásban. Érdemes beszerezni belőle 1-2 cseréppel. Ha a menyasszonyt borostyánnal lepjük meg az esküvője napján, akkor hosszú, és boldog házassága lesz.

Hirdetés

2.Bodza

Ez is szerencsét hoz a menyasszony számára, de csak akkor, ha viseli az esküvője napján. Ha szárított bodzavirágot helyezünk a szoba négy sarkába, akkor teljes védelmet nyújt a negatív energiák ellen.

3.Jázmin

Gazdagságot, és szerencsét jelent. Tegyünk az asztalra rendszeresen egy csokor jázmint, ültessünk a kertbe jázmin bokrot.

4.Bazsalikom

Megakadályozza a negatív gondolatokat, úgy tartják, hogy az átok ellen is védelmet nyújt, az egész család számára biztosítja a boldogság, nyugalmat. Segítségével bevonzhatjuk a szerelmet, és a pénzt. Ugyanilyen jelentősége van a máknak is.

5.Rózsaszirom

A rózsaszirom megszárítva a hálószobába elhelyezve harmóniát biztosít a pár számára.

6. Körömvirág

Megszárítva, egy kis vászon zsákba téve, vagy lepréselve elősegíti a gondtalan alvást.

7.Rozmaring

Távoltartja a negatív energiát, és megvéd a rémálmoktól is. Igen kellemes hatással van az egész idegrendszerre.

8.Tölgyfaág

Egy kis darab tölgyfaágat tartsunk mindig magunknál, talizmán ereje van. Ha a ház bejárata felé akasztjuk, akkor kivédi a negatív energiákat.

Hirdetés