Kezdőlap EGÉSZSÉG Ezek a jelek arra utalnak, hogy jobb, ha mellőzöd a fehér kenyeret...

Ezek a jelek arra utalnak, hogy jobb, ha mellőzöd a fehér kenyeret és a péktermékek fogyasztását!

Hirdetés

A régi jó, házikenyér, amit nagyanyáink sütöttek senkinek nem okozott sem emésztési, sem szív-, és érrendszeri, vagy koleszterinproblémát.

Akkor nem is hallottak ezen betegségek létezéséről, egész nap dolgoztak, majd ettek, és lefeküdtek.

Hirdetés

A mai kenyerek valahogy annyi egészségtelen hozzáadott anyagot tartalmaznak, hogy lassan jó, ha leszokunk róluk.

Arról nem is beszélve, hogy van aki érzékeny a fehér lisztre, és a belőle készült termékek fogyasztása problémákat okoz.

Ha az alábbi tüneteket észleled, iktasd ki az életedből a fehér lisztet!

1.Emésztési problémák

Szédülés, puffadás, székrekedés, vagy éppen hasmenés. Ezek mind lehetnek a glutén-intolerancia jelei. Ha kiiktatjuk a glutén tartalmú élelmiszereket az étrendünkből, akkor az emésztési problémák rögtön elmúlnak.

2.Migrén

Nem csak az epehólyag problémák, de a glutén-intolerancia is okozhat migrént. A fejfájás általában két órával a glutén tartalmú élelmiszerek elfogyasztása után következik be.

3.Fáradtság

A krónikus fáradtság egyszerre jelentkezik a gyomor-és bélrendszeri problémákkal. Ezek közül a leggyakoribb a hasmenés. Ha a szervezetben nem tud felszívódni a glutén, akkor igencsak kellemetlen tüneteket képes produkálni.

4.Érrendszeri fájdalmak

A glutén az arra érzékenyeknél gyulladást okozhat az érrendszerben. Ha érrendszeri fájdalmat, megmagyarázhatatlan gyulladást érzel, akkor érdemes kiiktatni a fehér lisztet az étkezésből.

Hirdetés