Kezdőlap EZOTÉRIA Ezek a csillagjegyek hajlamosak a pánikra, depresszióra!

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a pánikra, depresszióra!

A félelem, és a pánik egy olyan ősi érzés, amely, ha egyszer úrrá lesz rajtunk, nagyon nehezen tudunk megszabadulni tőle. Ha állandóan rettegünk, elveszítjük az érdeklődésünk, csak sötét színben látjuk a világot, érdemes szakemberhez fordulni, hiszen a depressziós állapotból igen nehéz egyedül kijönni.

Bizonyos csillagjegyek sokkal hajlamosabbak a szorongásra, és a depresszióra, mint mások.

A Halak lételeme az önfeláldozás, éppen ezért rengeteg feszültség, és negatív életérzés éri őket. Nagyon sokat álmodoznak, és, amikor szembesülnek a valós élet nehézségeivel, akkor hatalmasat csalódnak.

Ilyenkor igen nehezen tudják magukat összekaparni a padlóról, hirtelen az egész világuk összeomlik. Szakértők szerint jó lenne, ha egy kicsit többet foglalkoznának önmagukkal, figyelembe kellene vegyék a saját érdekeiket, és hagyjanak fel az áldozat szerepével.

Az érzelmes, és lelkileg gyengébb Rákok is hajlamosak a depresszióra, mivel túlságosan sokat foglalkoznak az élet szentimentális oldalával.

Meg vannak győződve arról, hogy egyedül vannak a világban, és senkit nem érdekel, hogy mit is éreznek, gondolnak ők valójában. Túl sok időt töltenek egyedül, a saját gondolataikba zárkózva, pedig jobb lenne, ha elfogadnák a család, és a barátok segítségét.

A Skorpiók is nagyon kell vigyázzanak magukra, mert érzelmileg könnyen átveszik a másik ember hangulatát.

Különösképp a mérgező kapcsolatok, az energiavámpír emberek vannak rájuk erős hatással, és nem képesek tőlük szabadulni.

Ha túl sok időt töltenek egy negatív ember társaságában, akkor idegesek, feszültek, rossz kedvűek, és depressziósak lehetnek.

tudasfaja.com

loading...