Kezdőlap EGÉSZSÉG Ez történik a szervezeteddel, ha 7 napon keresztül sós vizet fogyasztasz! Minket...

Ez történik a szervezeteddel, ha 7 napon keresztül sós vizet fogyasztasz! Minket meggyőzött!

Mindannyian tudjuk, hogy a korlátlan sófogyasztás nincs jó hatással a szervezetünkre. Szakemberek figyelmeztetnek, hogy csak mértékkel bánjunk a sóval! Azonban a sófogyasztással kapcsolatosan van egy kivétel, mégpedig a sós víz!

Szakértők szerint nem kell megvonnunk magunktól a sót annak érdekében, hogy egészségesebbek legyünk, csupán arra kell odafigyelnünk, hogy olyan fajtát válasszunk, amelyet jobban hasznosítani a szervezet.

A finom só helyett, finomítatlan sót válasszunk, hiszen ez kétségkívül jobb hatással van az emésztésre, és a méreganyagokat is jobban ki tudja üríteni a szervezetből.

A sós víz segítségünkre lehet a víz lassú felszívódásában, de serkenti az enzimeket, és a savakat, így elősegíti a jobb emésztést. Egy literes üvegbe ⅓ részig töltsünk fel sóval, majd ezután öntsük fel tisztított, szénsavmentes vízzel.

Tegyünk rá egy műanyag (semmiképp sem fém) tetőt, és hagyjuk 24 órán keresztül állni. Második nap adjunk hozzá még több sót. Amikor a só már nem oldódik fel, akkor készen van.

Ezután mindössze annyit kell tenned, hogy 7 napon keresztül sós vizet fogyasztasz. Egy csésze vízben oldj fel egy fél evőkanál sós oldatot, és reggeli előtt idd meg.

A sós víz fogyasztása által a szervezeted megszabadul a méreganyagoktól, helyreáll az emésztésed, és a hidratálásról is gondoskodsz ezáltal.

tudasfaja.com

loading...