Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez lesz a 3 legszerencsésebb csillagjegy 2018-ban! Lássuk kik ők!

Ez lesz a 3 legszerencsésebb csillagjegy 2018-ban! Lássuk kik ők!

Emberi tulajdonság, hogy jó előre szeretnénk tudni, hogy mi történik velünk az életben. Szeretnénk mindenre pontosan felkészülni, kiszámítani, és tudni, hogy mit hoz a jövő. Azt nem is tudjuk megmondani, hogy mit hoz a jövő, de a csillagok állása szerint arra következtethetünk, hogy ez a 3 legszerencsésebb csillagjegy a következő évben.

Közéjük tartozol? Jó dolog szerencsésnek lenni!

A 2018-as év nagyon izgalmas lesz a legtöbb csillagjegy számára. Számos meglepetés vár ránk, van, akire szerelmi téren, másokra munkahelyi változások, ismét másokra pedig családi események várnak. Mindezek között természetesen az anyagi bevételek megsokszorozódása a legizgalmasabb. Ezek a csillagjegyek pénzesőre számíthatnak a következő évben.

Bak

Imádja a pénzt, ezért mindent megtesz azért, hogy minél nagyobb vagyonra szert tegyen. Szabadidejében is képes dolgozni azért, hogy még több pénzhez jusson. Olyan dolgokba fektet, melyek nem veszítenek az értékükből, aranyékszereket vásárol például. Az év első három hónapjában legyen nagyon óvatos, ne pazarolja a pénzt fölösleges dolgokra.

Ikrek

Pénzügyileg nagyon kedvező az Ikrek számára ez az év, azonban kissé türelmes kell legyen. Az év első 3 hónapjában keményen kell dolgoznia ahhoz, hogy áprilisban beérjen a munkája gyümölcse. Ha valaki tartozott, akkor most visszafizeti az Ikreknek kamatostól az összeget, de még fizetésemelésre is számíthat. Az év utolsó hónapjai kiegyensúlyozottan, és harmóniában fognak telni.

Mérleg

Nagyon produktív lesz a 2018-as évben a Mérleg. A sok munka, sikert, és jelentős nyereséget hoz számára. Még kisebb bónuszok is üthetik a markát, de az is lehet, hogy fizetésemelésre számíthat. Egyelőre úgy tűnik, hogy a nyári hónapok lesznek a legkedvezőbbek számára. Valószínű egy olyan kirándulást is beiktathat most az életébe, amiről már igen régóta álmodozik.

loading...