Kezdőlap EGÉSZSÉG Ez az egyetlen természetes orvosság herpesz ellen, ami órákon belül hat!

Ez az egyetlen természetes orvosság herpesz ellen, ami órákon belül hat!

Ha valaki küzdött már herpesszel, tudja, hogy mennyire nehéz megszabadulni tőle. Szinte bármilyen gyógymódot bevethetünk, mégis újra és újra felveti a fejét az alattomos betegség.

 

Herpesz ellen nem elég csak helyileg küzdeni, gyökeresen ki kell irtanunk a vírust a szervezetünkből. A herpeszt nagyon könnyű elkapni, már akkor is megtámadhat, ha egy fertőzött személy után iszunk egy pohárból.

Ha bejutott a szervezetünkbe, nem feltétlenül támad egyből, lehetséges, hogy csak egy hosszantartó stresszes időszak, vagy immunrendszer gyengeség esetén jön elő. A vírustól nagyon nehéz megszabadulni, viszont most mégis egy olyan módszert mutatunk, mely segítségével kiirthatjuk a szervezetünkből.

A fokhagyma segítségével erősíthetjük az immunrendszerünk, és mivel hatékony vírusölő, a herpesztől is megszabadulhatunk.

Így használjuk a fokhagymát herpesz ellen:
Tisztítsunk meg egy gerezd fokhagymát, zúzzuk szét, majd tegyük a problémás területre. Hagyjuk rajta állni tíz percen keresztül, majd mossuk le meleg vízzel. Naponta kétszer megismételhetjük ezt az eljárást, míg a probléma el nem múlik.

A hatás fokozása érdekében jó, ha a kezelés ideje alatt minél több fokhagymát fogyasztunk, így belülről is megtisztítjuk a szervezetünk.A vírustól csak úgy tudunk megszabadulni, ha elég erős lesz a szervezetünk ahhoz, hogy ellenálljon az újabb támadásnak. A fokhagyma pont megfelelő herpesz ellen, hiszen erős vírus-, és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik, és az immunrendszert is erősíti.

Próbáljuk ki ezt a módszert, és többé nem kell küzdenünk az állandóan visszatérő herpesszel.

loading...