Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a szeretet stílusod a csillagjegyed szerint

Ez a szeretet stílusod a csillagjegyed szerint

A szeretetnyelvedet talán már ismered. De mi a helyzet a szeretet stílusoddal? Hat szeretetsítlus létezik: Agape, Eros, Ludus, Mania, Pragma és Storge. Minden egyes embernek megvan a saját stílusa, amely illik ahhoz, ahogyan szeret.

Egy személynek több stílusa is lehet, de egy van, amely meghatározó mind közül.

Agape – Szűz és Mérleg

Ha teljes mértékben kimutatod a szeretetedet a párod felé és az ő érdekeid a sajátod elé helyezed, akkor ilyen módon szeretsz. Gondoskodó és adakozó vagy és ezt mindaddig teszed, amíg viszonzásul is ebben részesülsz.

Eros – Kos

Amikor elkezdünk egy párkapcsolatot, akkor mindig a mézeshetek fázisba kerülünk, ahol minden intenzív és minden izgalmas, teljesen belebolondulunk a másikba. Ha természetedből fakadóan szenvedélyes vagy és erőszakosan várod, hogy a kapcsolat a következő szintre lépjen, akkor ilyen típus vagy. A szerelem első látásra, nekik van kitalálva.

Ludus – Nyilas és Skorpió

Azok számára, akik ilyen módon szeretnek, a párkapcsolat egy játék, amiben ők szeretnek nyerni. Számukra a fizikai vonzalom és a testiség fontosabb, mint a kompatibilitás és az elköteleződés. Az alkalmi légyottok és a barátság extrákkal nagyon fekszik nekik. Érzelmileg nagyon elszigeteltek tudnak lenni.

Mania – Bika, Rák, Halak

A megszállottság nem a legjobb kifejezés rájuk, de nagyjából mégis azok. Ezek a személyek érzelmileg függnek a másiktól és mindig visszaigazolásra vágynak. Emellett mégis nagyon féltékenyek tudnak lenni, nagyon könnyen. Egyszerűen biztonságban akarják érezni magukat egy párkapcsolatban, ami amúgy teljesen érthető.

Pragma – Ikrek és Bak

Gyakorlatiasság és logika a két legjobb barátod. Hajlamos vagy okokkal megerősíteni a döntéseidet és okokat keresni a kompatibilitásra egy párkapcsolatban. Nem arról van szó, hogy nincsenek érzelmeid, de egy kapcsolatot sokkal inkább a gyakorlatiasság szempontjából, semmint a romantikusság felől közelíted meg. Nehezen nyílsz meg, de ha mégis, akkor odaadod a szívedet.

Storge – Oroszlán és Vízöntő

A legfontosabb egy párkapcsolatban a bizalom, az intimitás és az egyesülés. Az ilyen személyek szeretik a közelséget és az elköteleződést valaki felé. Szeretnek a párjuk barátai is lenni egyben.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...