Kezdőlap AKTUÁLIS Ez a rendőr hirtelen elveszítette az eszméletét. Miután a kórházban közölték vele...

Ez a rendőr hirtelen elveszítette az eszméletét. Miután a kórházban közölték vele az okot, nem hitt a fülének!

Hirdetés

Sajnos nem lehet eléggé óvatosnak lenni, a baj úgy is megtörténik, mivel vannak esetek, amelyek tudtunkon kívül következnek be.

Ilyen eset történt tavaly októberben, az amerikai Utah állambeli Subway gyorsétteremben, ahol a vád szerint az ottdolgozó 18 éves Tanis Lloyd Ukena nagy mennyiségű THC-drogot és metamfetamint kevert bele egy pohár üdítőbe, amelyet egy rendőrnek vitt ki.

Hirdetés

Később a rendőr alig tudott vissza vezetni a kapitányságra, összefüggéstelenül beszélt, nem tudott koncentrálni, így kollégái bevitték a kórházba. Szerencsére jobban lett, így hazaengedve otthon lábadozott.

Clint Boborwski rendőrfőnök szerint beosztottját azért támadhatták meg, mert rendőr, hiszen a törvény emberei ellen az utóbbi hónapokban egyes bűnözők hadjáratot indítottak, több egyenruhással is végezve.

A történet érdekessége, hogy időközben kiderült, hogy a fiatal fiú ártatlan, akinek szülei fontolgatják, hogy beperelik a rendőr kapitányságot, mert fiúk erkölcsi bizonyítványán folt esett azért, mert alaptalanul letartoztatták.

Hirdetés