Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ez a legütősebb szemöldöktrend a nők körében, amitől te is kitéped majd...

Ez a legütősebb szemöldöktrend a nők körében, amitől te is kitéped majd a hajad!

Ahogyan sok más dolognak, a szemöldöknek is van trendje. Jól tudják ezt azok, akik már több, mint 30 éve születtek. Sok érdekesség látott napvilágot azóta a szemöldököket tekintve. Egyesek már-már túl vadnak tűntek ahhoz, hogy a hétköznapokon is bátran megfontolnánk a viselésüket.

Nemrégiben egy újabb terméket dobtak a piacra, ami sokak számára könnyebbé teheti a mindennapi szépítkezést és be kell valljuk, hogy amennyire elsőre furcsán hangzik, annál nagyobb haszna lehet az olyanok körében, akik valamilyen okból kifolyólag elvesztették szemöldök szálaik nagy részét vagy teljes egészét.

Szemöldök paróka

Az angolul eyebrow wig-nek, azaz szemöldök parókának nevezett termék már kapható az ebay-en. Egy videoblogger leányzó, akit Natalie-nek hívnak ki is próbálta élesben és megosztotta tapasztalatait.

A mű szemöldök mellesleg nagyjából 4000 Ft-ba kerül és ha valaki nem szeretne bíbelődni a ceruzával való kiigazítással vagy a festéssel, annak egyszerűen csak fel kell helyeznie a csomagban levő felragasztható sablonokat.

Ha valamilyen oknál fogva valaki elvesztette a szemöldökét vagy már megélte azt a trendet is, amikor a hajszálvékonyra szedett szemöldök volt a divat, nagy valószínűséggel nehezen tudja újra természetessé varázsolni őket.

Alkalmazás

Egy leírás is tartozik hozzá, hogyan kell alkalmazni, amiben az áll, hogy először is alaposan meg kell tisztítani a szemöldököket, majd bejelölni egy fehér ceruzával a kezdetüket és végüket.

A sajátunk formájára igazíthatjuk kisolló segítségével, majd egy erre a célra alkalmas ragasztóval felrögzíthetjük, egyenesen rá az eredetire. Elvileg fennmarad több héten keresztül is (amiben egyelőre kételkedünk) és csak azután kell újra cserélni.

Annyit még érdemes tudni, hogy emberi hajból készült és az eltávolítása cseppet sem kellemes. Mivel ragasztóról van szó, annak a veszélye is fennáll, hogy ha vannak saját szálaink, a maradékot is elveszíthetjük miatta.

tudasfaja.com

loading...