Kezdőlap AKTUÁLIS Ez a kislány úgy néz ki, mit aki terhes… Nem fogod elhinni,...

Ez a kislány úgy néz ki, mit aki terhes… Nem fogod elhinni, mi van a dolog mögött!

Hirdetés

Vannak rejtélyes jelenségek a világban, amiket csak akkor hiszed el, hogy léteznek, ha a saját szemeddel látod. De végül is akkor sem tudod megérteni. Ennek a kínai kislánynak a története pontosan egy ilyen eset.

A szülők 8 hónapos korában vették észre, hogy valami baj van.

Hirdetés

Már akkor elkezdett duzzadni a hasa. Annak ellenére, hogy számtalan orvos megvizsgálta már, egyikük sem találta meg az okát, és nem tudták leállítani a duzzanat növekedését.

Közben Hu 4 éves lett és a panaszok naponta gyakoribbak. Szegény szülei nem engedhetik meg maguknak, hogy még több orvoshoz forduljanak, hiszen mindent megtettek már amit csak tudtak. Kétségbeesetten tették közzé a felvételeket.

ki2

Segítő kezeket szeretnének találni az internet segítségével, hátha egy szakértő felfigyel erre a páratlan esetre és hátha felbukkan a láthatáron egy megoldás.

Egy dolog biztos: szeretnék, ha a kislány minél hamarabb alaposan kivizsgálnák a fővárosban. A derékbősége ijesztő: 1,06 méter. Ez megfelel egy terhes nő derékbőségével a 9. hónapban.

ki5

Reméljük, hogy minél hamarabb megtalálják a szenvedésének okát. És mindenek felett, hogy hamarosan helyre fog jönni és gondtalan gyermekévei lehetnek, mint a többieknek.

ki6

A képek megdöbbentőek és ijesztőek. Első pillantásra azt gondoljuk:  nem lehetséges ilyesmi a valóságban. Reménykedjünk együtt, hogy a szakértők megtalálják a kislány betegségének az okát.

Oszd meg a kislány történetét, hogy minél több szakértő láthassa az esetet!

Hirdetés