Kezdőlap EGÉSZSÉG Ez a keveréket használta, és sokkal hamarabb összeforrt az eltörött könyöke!

Ez a keveréket használta, és sokkal hamarabb összeforrt az eltörött könyöke!

Hirdetés

Egy nő súlyos könyöktörést szenvedett, orvosai pedig nem sok jóval biztatták. A diagnózis szerint nem csak a csont, de a ízületek is erősen sérültek.

Egész életében nagyon kell vigyázzon magára, hiszen bármilyen kisebb ütéstől, botlástól újra eltörhet a könyöke-mondták az orvosok mielőtt műtétre került volna a sor.

Hirdetés

A nő nem akart belenyugodni abba, hogy megműtsék, és úgy gondolta, hogy a természet erejét használja fel inkább gyógyulása érdekében. Felkeresett egy természetgyógyászt, aki a következő módszert ajánlotta neki.

Belsőleg az alábbi keveréket kellett fogyassza: kétóránként fél csésze fekete nadálytő teát ajánlott a problémájára. Mivel erős fájdalmai voltak, külsőleg is nadálytős, és szegfűszeges borogatást kellett alkalmazzon.

Ezenkívül kalcium-laktát, és három óránként 2 gramm C-vitamint kellett bejuttasson a szervezetébe. Naponta negyven percen keresztül áztatta a könyökét nadálytős főzetben, és utána friss nadálytő levelekkel borogatta a problémás részt. A borogatást éjszakára is rajta hagyta a könyökén.

10 nap múlva már mozgatni tudta a könyökét, és a tartókötést is levehette egy-egy kis időre róla. Ilyenkor a másik karja segítségével egy kicsit megtornáztatta a beteg könyököt.

Egy hónap elteltével már nem kellett a tartókötést alkalmazza, teljesen szabadon tudta mozgatni a könyökét, és közben nem is fájt. Azért továbbra is szedte a napi 2 gramm C-vitamint, és az 500 gramm kalcium-laktátot.

A nadálytő az egyik leghatékonyabb “csontragasztó” gyógynövény, ha bármilyen törést szenvedünk, orvosi konzultáció után kezdjük el használni.

Hirdetés