Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a 4 csillagjegy komoly bajba sodródhat! Eláruljuk, hogy kik azok!

Ez a 4 csillagjegy komoly bajba sodródhat! Eláruljuk, hogy kik azok!

Hirdetés

Merész, lázadó és egy kicsit őrült. Ezek a csillagjegyek igazán nagy bajba tudnak sodorni és ezután kétszer is meggondoljuk, hogy kit válasszunk barátunknak. Ugyanakkor nem tehetünk róla, de odáig vagyunk értük.

Okosak, szenvedélyesek, és a legjobb vezetők, akikkel valaha találkoztál. Ők a legmagabiztosabb és leginspirálóbb asztrológiai jegyek, csak olyan sokszor estek már túlzásba, hogy kezdjük egy kicsit megunni a dolgot.

Hirdetés

Ha egy kis izgalmat keresel az életedben, talán érdemes összeállni ezekkel a jegyekkel egy estére és nyakatokba venni a várost, de ha elégedett és boldog vagy a biztonságos életeddel, akkor maradj nagyon távol tőlük.

Olvass tovább és tudd meg, hogy melyek azok a csillagjegyek, akik mellett nem lehet unatkozni, és akik nagy valószínűséggel bajba keverhetnek.

1. Rák (június 21 – július 22)

Benne van bármiben és a bármi alatt tényleg bármit értünk.

Bármilyen érdekes ötlet ugrott is ki a fejéből, már azon van, hogy hogyan valósítsa meg. Nagyon fantáziadús és a legőrültebb forgatókönyveket gondolja ki, emellett téged is rávesz, hogy légy társa benne. Ne felejtsd otthon az elsősegélykészletet! Az érzelmei vezérlik, tehát amikor összedugjátok a fejeteket, hogy egy feladatot vagy kérdést megoldjatok, mindig az érzelmei szerint fog dönteni. Arra való képtelensége, hogy logikusan gondolkozzék, téged is nagy bajba sodorhat. Kombinálva ezt a hangulatingadozásaival és a makacsságával, tökéletes recept a katasztrófához.

A Rák szenvedélye nagyon inspirálónak tűnhet, de vigyázz vele, mert könnyedén meggyőzhet bármiről a saját érdekében.

2. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánnak igen nagy szája van és ezt fel is használja arra, hogy a véleményét terjessze. A magabiztosságával nagy bajba sodorhat másokat. Nagyon kifejező természet és már az arckifejezésével is képes lenne bárkit a földbe döngölni, így ne számíts rá, hogy egy stresszesebb szituációban meg fogja őrizni a hidegvérét.

Mindig kimondja, amit gondol, és ha nem tetszik, akkor jobb, ha távol maradsz tőle. Az Oroszlán ugyanakkor képes olyan lusta lenni, hogy időnként úgy kell lerúgni a kanapéról és kikapcsolni előle a Netflixet. Ha függője tudsz lenni a nagy sorozat nézéseknek és chipsnek, akkor vigyázz, mert az Oroszlán könnyen maga mellé láncolhat, hogy együtt bűnözzetek.

Ha úgy érzed, hogy ellen tudsz állni egy Oroszlánnak és már biztonságos terepen vagy, akkor váratlanul mér rád csapást és már le is vadászott, anélkül, hogy észbe kapnál. Ellenállhatatlan és domináns.

3. Skorpió (október 23 – november 21)

Vízjegy lévén a Skorpió nyugodt és hűvös viselkedést mutathat, miközben sokat leakaszt magának. Te azonban erre képtelen vagy és jobban teszed, ha hagyod, hogy ő legyen a lázadó, te pedig a segédje. Nagy bajba tud keverni téged. Ő a sötétség és a titokzatosság királynője. Miközben semmi gond nélkül képes fontos titkokat magában tartani, addig te elköpöd őket és ezzel bajba jutsz.

Brutálisan őszinte. Ha arra gondolsz, hogy elhívnád egy kiállításra, akkor nem fogja magában tartani, hogy az ujjal festés számára egy nagy rakás semmi és ezt a helyiségben mindenkivel tudatni is fogja.

4. Nyilas (november 22 – december 21)

Ezzel a jeggyel nagyon vigyázz. A Nyilas nagyon energikus és optimista, de az a mennyiségű energia mások számára nehezen kezelhető. Olyan dolgokra vehet rá, amelyek messze túlnyúlnak a komfort zónádon. Dolgokra, amiket később nagyon megbánhatsz, és amik miatt igazán zavarban fogod érezni magad. Nos, ez van. Ő már csak ilyen vad gyerek.

Nagyon szeret szórakozni és ezzel nincs is semmi baj. Tudod, hogy vele mindig jókat lehet bulizni, azonban egyik pillanatban még azt tervezitek, hogy melyik bárba menjetek a haverokkal, a másikban már azt veszed észre, hogy letartóztatnak titeket valamilyen nyilvános incidens miatt.

Képes mindent túlanalizálni és a legkisebb dolgokból is akkor problémát csinálni, ami miatt már te is rosszul érzed magad. Emellett nagy benne a versenyszellem, amitől senkit nem kímél.

tudasfaja.com

Hirdetés