Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a 3 csillagjegy nehezen meg fogja szenvedni a májust! Nem lesz...

Ez a 3 csillagjegy nehezen meg fogja szenvedni a májust! Nem lesz könnyű hónap számukra!

Az alábbi csillagjegyek számára nem lesz túl könnyű a május. Hiába csodálatos körülöttük a természet, hétágra süt a nap, virágzik minden, de mégis ők valahogy annyi akadállyal szembesülnek, hogy nagyon nehezen viselik a tavasz utolsó hónapját.

 

 

Ikrek

Csupa káosz, és zűrzavar lesz körülötted minden, te pedig csak értetlenkedve állsz a történtek előtt. Úgy érzed, mintha az egész világ összeesküdött volna ellened. A párkapcsolatodban is nagyon sok vita merül fel, az összes kényes kérdés egyszerre zúdul rátok, és most már nincs menekvés, meg kell beszélni a problémákat. Jobb, ha megpróbálod kerülni a konfliktusokat, inkább húzódj egy kicsit vissza, és foglalkozz önmagaddal.Úgy tűnik a párod is nagyon nehéz helyzetet él meg, hiszen egyik percben szakítani akar, másik percben pedig te vagy az élete értelme. A május lesz számodra az év legrosszabb hónapja, próbáld meg valahogy túlélni, és utána minden jobb lesz.

Mérleg

Nagyon sok feszültség vár rád ebben a hónapban, és ezt nem fogod tudni másképp kiadni magadból, csak sírással. A problémák elől az otthon nyújtotta biztonságba menekülnél, azonban most ez sem annyira jó ötlet, hiszen lakásátalakítás, és felújítás vár rád.A pároddal is számos problémát át kell beszélnetek, és azzal is számolnod kell, hogy lehet, szakításra kerül sor. Nagyon nehezen szoktál komoly döntéseket hozni, azonban most muszáj rávedd magad, hogy néhány igazán fontos dologban véglegesen dönts. Amit most nehéznek érzel, annak a jövőben meg fogod érezni a pozitív hozadékát.

Skorpió

Májusban komolyabb anyagi problémákra kell számítanod. Eddig nem spóroltál eléggé, és most bizony az is megtörténhet, hogy egy nagyobb összeget kell kölcsönkérned. Jól fontold meg, csak akkor kérj kölcsön, ha tényleg nagy szükséged van rá.Légy magabiztos, és ne vessz el a jelenben, hiszen tudod, egyszer vége lesz ennek a nehéz időszaknak, és sokkal szebb napok várnak rád. A túléléshez használd kreativitásod. Ez az időszak arra fog megtanítani, hogy a jövőben sokkal jobban értékeld azt, amid van. Kezd el a jövőt tervezni, és akkor sokkal reménytelibb lesz minden.

tudasfaja.com

loading...