Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Épp esküdni készültek, amikor a násznép sms-t kapott a menyasszonytól! Ekkora botrányt...

Épp esküdni készültek, amikor a násznép sms-t kapott a menyasszonytól! Ekkora botrányt még nem láttál!

Hirdetés

Hatalmas botrány tört ki Zaurbek Kazbekovics Szidakov esküvőjén, amikor kiderült, hogy a menyasszony nem volt éppen jókislány.

 

Hirdetés

Botrányba fulladt az orosz Zaurbek Kazbekovics Szidakov szabadfogású birkózó esküvője, miután a násznép az esküvő kellős közepén egy üzenetet kapott, amelyben arról tájékoztatják őket, hogy a menyasszony egy milliárdos szeretője volt.

A 24 éves birkózó épp esküvőjét tartotta Madina Plievával, amikor megérkezett az a bizonyos SMS a meghívottak telefonjára. A fiatal férj teljesen kiakadt, megragadta újdonsült feleségét hajánál fogva, a földre rántotta és elkezdte ütlegelni.A násznépnek kellett közbeavatkoznia, később a vőlegény az 500 fős násznép előtt sírta el magát. A hírek szerint nem csak egy megcsalásról volt szó, a menyasszony pénzért bocsájtotta áruba testét, több alkalommal is. Úgy tűnik a titokzatos SMS-t a 62 éves milliárdos, Sergei Katsiev felesége küldte bosszúként.

A megszégyenített menyasszony később öngyilkosságot kísérelt meg, felvágta az ereit, de még időben megtalálták és kórházba szállítottál.

Hirdetés