Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Emlékszel a kisfiúra, aki majdnem éhen halt? Nem fogod elhinni, hogy néz...

Emlékszel a kisfiúra, aki majdnem éhen halt? Nem fogod elhinni, hogy néz ki ma!

Hirdetés

Nemrég bejárta egy sokkoló képsor az internetet: Egy éhhalál szélén álló, kórosan alultáplált kisgyerek fotóját siratta mindenki. Figyeld, hogy néz ki ma a kisfiú! 🙂

 

Hirdetés

Miközben egy szociális munkás, Anja Ringgren Loven Dániából Nigériában segített az éhezőknek, találkozott egy kisfiúval és a szívszaggató fotóját feltette a saját Facebook profijára, ami elterjedt az egész világon az interneten keresztül.

A 2 éves kisfiút elhagyták a szülei, mert azt hitték, hogy boszorkány. A fiú egyedül maradt, és az állapota félelmetes volt, amikor a dán szociális munkás rátalált.Szegény 8 hónapja kóborolt egyedül, amikor megtalálta. Hope-nak (jelentése: remény) nevezte a gyereket, és elvitte magával, férjével együtt nevelik. A kis srácra szerencsére rá sem lehet ismerni!

A kisfiú azóta iskolába jár és nagyon boldog. Szinte hihetetlen, hogy mekkora különbség van a két kép között:

Az éhező kisfiúról készült képek vírusként terjedtek el az interneten és mindenki szívét összetörték. Az emberek több mint 1 millió dollárt adományoztak a befogadó családnak a szeretetükért. Az adományokból sikerült újabb létesítményeket, orvosi rendelőket építeni, amelyekkel további gyerekek és családok életét is könnyebbé és szebbé tették.Íme egy videófelvétel a kisfiúról, aki majdnem éhen halt, de volt egy család, aki nem tudta ezt tovább nézni:

 

Forrás:tudnivalok.eu

Hirdetés