Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Először találkozik leendő vejével, majd napokkal később talál egy fotót, amitől kirázza...

Először találkozik leendő vejével, majd napokkal később talál egy fotót, amitől kirázza a hideg

A sors kifejezés szuverén hatalmat jelent, amely előre elrendeli a dolgok alakulásának menetét. Például a szerelmet véve alapul, számos viharon megyünk keresztül, mire végre találkozunk az ideális személlyel, akit lehetőleg nekünk szánt az ég. Néha egyszerű tárgyak, mint egy fénykép, sok hihetetlen és csodás dolgot tárhatnak fel a sorsunkról. 

 

Valóban létezik a sors? Vannak dolgok, amelyek előre el vannak rendelve az életünkben? Egyesek a sikertelen magánéletüket vagy szakmai életüket a sors kezének tulajdonítják. Okolhatjuk a sorsot a szerencsétlen és a boldog eseményekért?

A vonzás törvénye arra tanít bennünket, hogy mindannyian magunk alakítjuk a saját életünket, minden gondolat kreatív teremtő erővel bír, elegendő csak őszintén hinnünk valamiben.

Néhány igaz történet mégis arra késztet, hogy a sorssal kapcsolatos szkepticizmusunkat félretegyük. Látunk olyan eseményeket, amelyek úgy fordulnak el ő egy személy életében, hogy arra semmilyen előjel nem utalt. A sors létezése néha tagadhatatlan.

Első találkozásukkor egyes párok arról számolnak be, hogy meg voltak győződve róla, egymásnak teremtette őket az ég, az első perctől fogva tudták, hogy nekik együtt kell lenniük. Vannak olyan párok is, akiknek a sors ennél több meglepetést is tartogat. Ilyen Heidi és Ed Savitt is.

A pár rendkívüli sorsa

Ed és Heidi Savitt 2011-ben találkoztak, amikor a Newcastle-i Egyetemen tanultak az Egyesült Királyságban, ahol ugyanabban a diákotthonban éltek. Mint minden barát, ők is sok fizikai értéket és lelki dolgot megosztottak egymással. Addig-meddig, hogy a barátságuk végül szerelemmé alakult át. Idővel pedig úgy döntöttek, hogy románcukat friggyel pecsételik meg.

A történetük nem most kezdődött

Kay Parker, Heidi anyukája egyből úgy érezte, hogy jövendőbeli sógorát, Ed-et már ismeri valahonnan, csak azt nem tudta, hogy honnan és miért van benne ez az érzés. Ed olyan benyomást keltett, mintha már látta volna őt életében. Valahogyan ismerős volt számára ez az arc.


Egy családi összejövetelen Kay említést tett egy Törökországi utazásról, amikor a lánya, Heidi még csak 6 éves volt. Emlékezett rá, hogy Heidi a nyaraláson megismerkedett egy vele egykorú kisfiúval, akivel szerelmesek lettek. Fiona, Ed anyukája szintén megemlítette, hogy akkoriban ők is Törökországban nyaraltak.

Kay-t furdalta a kíváncsiság és úgy döntött, hogy felmegy a padlásra egy kis kutatást végezni. Ott ráakadt azokra a fényképekre, amelyek azon a bizonyos nyaraláson készültek.

A meglepő bizonyíték

Meglepetésére megtalálta azokat a fotókat is, amelyen Heidi kéz a kézben áll egy kisfiúval, az akkori szerelmével, aki kiderült, nem volt más, mint Ed. Fiona felismerte a fiát a fényképen a régimódi frizura és az azóta eltelt 20 éve ellenére is.

Heidi és Ed ledöbbent a felfedezéstől, hogy szerelemi kapcsolatuk igazából már 6 évesen megkezdődött, de 20 évet kellett várniuk arra, hogy kiteljesedhessen.

Heidi, aki mindig is szkeptikus volt a sorssal kapcsolatban, azóta megváltoztatta a véleményét. Nyilvánvalóvá vált számára, hogy kettejük története előre meg volt írva. Az egyetemen való találkozás során mélyen érezték, hogy lelki társak, akik végig egymást keresték. Az Univerzum varázsa működésbe lépett és újra összehozta őket felnőttként. A sorsnak hatalmas ereje van.

Ez a történet egy valóságos bizonyíték arra, hogy ha két ember összetartozik, akkor sem idő, sem távolság nem képes őket elválasztani. Egy nap újra találkoznak és beteljesítik a végzetüket.

tudasfaja.com

loading...