Kezdőlap AKTUÁLIS Elhunyt a csodálatos színész

Elhunyt a csodálatos színész

Hirdetés

Szomorú hírekkel szembesült a szórakoztatóipar, ahogy világszerte gyászolják M. Emmet Walsh, a legendás színész halálát.

 

Hirdetés

A 88 éves korában, hosszú és kiemelkedő pályafutását követően elhunyt művész több generáció szívét hódította meg karaktereivel és alakításaival.

Walsh számos emlékezetes szerepet játszott több mint 230 alkotásban, amelyek között megtalálhatóak olyan klasszikusok, mint a “Véresen egyszerű” és a “Szárnyas fejvadász”. A kiváló színész számos díjat is elnyert pályafutása során, és hosszú éveken át a filmipar kiemelkedő alakja volt.M. Emmet Walsh 1935. március 22-én látta meg a napvilágot Ogdensburgben. Pályafutását az üzleti adminisztráció területén kezdte, mielőtt a New York-i drámaiskolába jelentkezett.

Ezt követően színházi színészként kezdett el dolgozni, majd sikeres Broadway előadásokban lépett fel. Azonban igazi áttörést a televízió és a filmek világában ért el, ahol karakterei mély nyomot hagytak a nézőkben.A színész halálát állítólag szívroham okozta, és bár a hír megrendítette a rajongókat és a szórakoztatóipar szereplőit egyaránt, emléke és hagyatéka örökre élni fog a filmek és a televíziós sorozatok világában.

M. Emmet Walsh nemcsak egy kivételes tehetség volt, hanem egy szeretett és tisztelt személyiség, aki örökre a szívünkben marad.

Hirdetés