Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Eláll a lélegzet – Ez történt Erzsébet királynő halála után nem sokkal,...

Eláll a lélegzet – Ez történt Erzsébet királynő halála után nem sokkal, nincs rá magyarázat egyenlőre

II. Erzsébet halálát követően rengetegen összegyűltek a Buckingham-palota előtt, ahol egy dupla szivárvány húzódott végig éppen azután, hogy bejelentették a királynő halálát. Ez biztosan egy égi jel volt.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, tegnap este helyi idő szerint fél 7-kor a Buckingham-palota tragikus hírt jelentett be: 2022. szeptember 8-án elhunyt II. Erzsébet királynő. A britek szeretett uralkodója, aki 96 éves korában távozott el az élők sorából, több mint 70 évig ült a trónon.

Dupla szivárvány
A királynő halálhíre után többen is észrevettek az égen különleges jeleket, főleg azt, amely a Buckingham-palota felett rajzolódott ki, ugyanis egy kettős szivárvány húzódott végig, amelyet a palota előtt összegyűltek egyből fotózni kezdtek. Azok, akik látták a szivárványt, úgy tartják, ez egy égi jel volt arra, hogy őfelsége a halála után is a néppel lesz. Mások úgy tartják, azért dupla, mert II. Erzsébet már a szerelmével, Fülöp herceggel van. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzésErzsébet-felhő

Egy nő éppen hazafelé tartott, amikor egy, a királynőre emlékeztető égi jelet pillantott meg, mivel a kocsijában a kislánya felkiáltott. A felhők teljesen úgy rajzolódtak ki az égen, mintha a királynőt ábrázolták volna. Ez biztosan nem lehet véletlen.

 

 

loading...