Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egyedül hagyta a pitbullt a kisbabával, döbbenet mit tett a gyerekkel az...

Egyedül hagyta a pitbullt a kisbabával, döbbenet mit tett a gyerekkel az állat!

Hirdetés

A következő történet bebizonyítja, hogy egyes kutyafajták, amelyek a köztudatban agresszívként és kiszámíthatatlanként élnek, korántsem olyan veszélyesek, mint azt előítéleteink alapján hisszük. A pit bullok ebben a kategóriában élen járnak, mivel őket a legtöbb ember erőszakos kutyafajtaként kategorizálja.

 

Hirdetés

Mindazonáltal egy kaliforniai édesanya első kézből tapasztalta meg, hogy a pit bullok korántsem érdemlik meg a veszélyes jelzőt. Sőt mi több, ő egyenesen a pit bulljának köszönheti, hogy a 7 hónapos kislánya megmenekült az életveszélytől.

Latana Chai éppen otthon volt 7 hónapos kislányával Masailah és 8 hónapos pit bulljával, Sasha-val, amikor arra lett figyelmes, hogy a kutya hangosan ugat a hátsó bejárati ajtónál. Azonnal tudta, hogy valami nincs rendben, mert Sasha nem szokott ennyire kétségbeesetten ugatni.
Ahogy meghallotta az ugatást, Latana kiment az ajtón, hogy megnézze, mi lehet az. Ekkor vette észre, hogy a szomszéd háza lángokban áll és sötét füst terjeng mindenütt.

A tűz nagyon gyorsan terjedt, olyannyira, hogy Lantana háza is veszélybe került. Latana egyből rohanni kezdett felfelé, hogy kislányát kimentse a felső szintről, amikor azt vette észre, hogy Sasha, a pitbull már meg is ragadta őt a pelusánál fogva és elindult vele kifelé.

Latana ezután gondoskodott róla, hogy mindenki épségben kijusson a házból.
Az anyuka elmesélte, hogy a kislánya és a pit bullja nagyon közel állnak egymáshoz. Szinte minden egyes percet együtt töltenek, mióta megszülettek, tudniillik, csupán pár nap van közöttük. A történtek óta pedig még szorosabba kapcsolatuk.

Nem csoda, hogy Sasha-t hősként emlegetik az eset óta, hiszen ha ő nincs, és nem figyelmezteti Latana-t a veszélyre, talán sokkal súlyosabban is végződhetett volna a történet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés