Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egy sebész elaludt a kórház padlóján, több millióan lájkolták ezt a képet....

Egy sebész elaludt a kórház padlóján, több millióan lájkolták ezt a képet. Nézd meg miért!

A világ egyik legnehezebb szakmája az orvosi hivatás. Kevesen vannak, akik eredményes, sikeres, és elégedett orvosok tudnak lenni. Nehéz a felkészülés, de nehéz a helytállás is.

 

Betegként mindig elégedetlenek vagyunk, hogy nem elég jó az orvos, nincs egy jó orvos a környéken, és mindenik csak a pénzért dolgozik.

Pedig, ha egy percre beleképzelnék magunk az orvosok helyébe, rájönnénk, hogy mennyire nehéz munkájuk van. Azért dolgoznak, hogy emberéleteket mentsenek meg!

Egy kínai sebész, Luo Heng 28 órán keresztül állandóan dolgozott, és eközben 5 műtétet is végrehajtott!

Kibírnál 28 óra munkát egyhuzamban? Még egy egyszerű irodai munkát sem tudnánk végrehajtani, nem hogy egy szellemileg, és fizikailag is megterhelő sebészi munkát.

Kínában mindenki úgy beszél a maratoni időt teljesítő orvosról, mintha egy hős lenne, azonban ez, amit véghezvitt nagyon veszélyes dolog. Dicséretre méltó, hogy ennyi ember életét megmentette, de ki szeretett volna az ötödiknek műtött páciens helyébe lenni?


Arról nem is beszélve, hogy ennyi munka már az orvos egészségét is kockára teszi. Reméljük nem midennapos ez a jelenség Luo Heng életében.

loading...