Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egy nyalókát adott a gyereknek, majdnem meghalt! Erre figyelmeztet most mindenkit az...

Egy nyalókát adott a gyereknek, majdnem meghalt! Erre figyelmeztet most mindenkit az apuka!

Egy dühös apa beszélt egy igazán felkavaró incidensről, amely majdnem a fia életébe került. Emiatt döntött úgy, hogy egyszer, és mindenkorra megtiltja a gyermekeinek a nyalókázást, mivel fulladást okozhatnak.

Brett Cole, az apuka elmondása szerint fia, az 5 éves Bobby, majdnem megfulladt halloweenkor, miközben a nyalóka pálcikájáról lecsúszott a cukorgolyó és a torkán akadt.

Brett szeretne figyelmeztetni minden szülőt erre a cseppet sem banális veszélyforrásra. A fia éppen szülei társaságában volt és nyalókázott, amikor egyszer csak furcsa, fulladásos hangokat kezdett kiadni.

Kétségkívül a nyalóka cukorgolyója leesett a pálcáról, a fiú torkán akadt és elzárta a légutakat is.

“Mi nem szoktunk venni a gyermekeinknek nyalókát, ám a halloweeni szomszédoláskor kaptak párat és megkérdezték, hogy ehetnek-e belőle, mi pedig azt mondtuk, hogy igen.” – mesélte Brett.

“A feleségem Bobby mellett ült a kanapén, amikor elkezdett fulladozni. Deanna ekkor ordítani kezdett nekem, odarohantam és erősen a hátára ütöttem, de semmi eredménye nem volt. 

Ekkor elájult és ernyedt lett. A feleségem ezután a Heimlich-műfogást alkalmazta és néhány lökés után kijött a golyó a pálcával és némi vérrel együtt.”

Szerencsére Brett felesége képes volt kimozdítani a nyalókát Bobby torkából még időben és így sikerült megmenteni az életét.

“Csak szeretném, hogy mindenki megtudja, mennyire veszélyes lehet a nyalókázás. Mind zokogásba törtünk ki, annyira aggódtunk. Meg fogjuk tiltani a nyalókát.”

“Bobby 5 éves, ám én buta voltam, amikor azt hittem, már elég idős ahhoz, hogy ilyet ehessen. Soha többé nem fogom elkövetni ezt a hibát, ti se tegyétek!”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...