Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy kolostor titkos receptje: a legerősebb antibiotikum, ami harcost csinál belőled a...

Egy kolostor titkos receptje: a legerősebb antibiotikum, ami harcost csinál belőled a betegségekkel szemben!

Hirdetés

Ez a gyógynövényes recept állítólag a középkori Európába nyúlik vissza egy kolostorba. Annyira hatékony, hogy szerves részévé vált a népi gyógyászatnak, mint egy természetes antibiotikum,amely számos betegséggel és vírussal képes megvédeni a szervezetet.

 

Hirdetés

 

 

Mindemellett gombaellenes tulajdonságokkal is rendelkezik, javítja a vérkeringést és számos betegséggel szemben sikeres gyógymódnak bizonyult. A régi mesék és mondák szerint sok embernek segített, akár még életet is mentett.

Hozzávalók:

  • 700 ml friss almaecet
  • ¼ csésze apróra vágott fokhagyma
  • ¼ csésze apróra vágott hagyma
  • 2 friss csípős paprika
  • ¼ csésze reszelt gyömbér
  • 2 teáskanál reszelt torma
  • 2 tk. kurkuma por vagy 2 darab kurkuma gyökér

kolostor titkos receptje

Elkészítés:Egy nagy tálban minden összetevőt keverjünk össze, az ecet kivételével. Csak akkor öntsük rá az almaecetet, ha egy olyan üvegedénybe átöntöttünk mindent, amelyben a gyógykészítményünk eléri a 2/3-át. Ha már felöntöttük az almaecettel, zárjuk le az üveget és jól rázzuk össze. Száraz, hűvös helyen két hétig érleljük az antibiotikumunkat, naponta többször is alaposan rázzuk meg. A második hét elteltével szobahőmérsékleten tároljuk.

Használata:

Fogyasszunk egy evőkanállal a keverékből minden nap, hogy erősítsük az immunrendszert, távol tartsuk a baktériumokat és legyőzzük a vírusokat. Ha súlyosabb gombás vagy vírusos betegségben szenvedünk, akkor emeljük a napi adagot 2-3 evőkanálra.

Igazi harcost csinálhatunk a szervezetünkből a recept segítségével!

Szerző: tudasfaja.com

 

 

 

Hirdetés