Kezdőlap AKTUÁLIS Egy fiatal házaspár nászútra indult, de akkor még nem is sejtették, milyen...

Egy fiatal házaspár nászútra indult, de akkor még nem is sejtették, milyen szörnyű kimenetele lesz ennek az útnak!

Hirdetés

Egy fiatal házaspár nászútra indult, de akkor még nem is sejtették, milyen szörnyű kimenetele lesz ennek az útnak. Ez a történet bemutatja, hogy fontos figyelni a részletekre!

 

Hirdetés

Emma és Justin Cotillard, a fiatal házasok, redkívül boldogok voltak, és alig várták, hogy élvezhessék együtt a nászútjukat. Azonban ez az út rémálommá vált.

Egy reggel a férj kiabálva, indulatosan ébredt fel, azt kiabálva, hogy Emma hagyja el a szobát. A feleség pedig a rémülettől azt sem tudta, mit tegyen. Ő két hónapos terhes volt akkor, és rosszul érezte magát férje furcsa viselkedése miatt.

A pár kénytelen volt hazautazni, amikor hazaértek, Justin el is ment, hogy sürgősen kivizsgálják. Elvégeztek rajta egy MRI-vizsgálatot, amely kimutatta, hogy agresszív és halálos agydaganatban szenved. Az orvosok azt mondták, ha a férfi beleegyezik, hogy elvégeznek rajta egy műtétet, akkor 2 évvel meghosszabodhat az élete, a műtét után pedig a kemoterápia következhet. Az ifjú párt sokkolta a diagnózis.

A nagy stressz miatt Emma idő előtt szült. Szerencsére lányuk, Mia ennek ellenére egészségesen született. Ez augusztus 15-én történt, 2015-ben, amikor Justin elkezdte a sugárkezelést. Ez azt jelentette, hogy kislányát szerencsére azon a hétvégén láthatta.

Négy hónappal később megismételték a vizsgálatot, ami kimutatta, hogy az agydaganat nőtt, és metasztázissal párosult. Az orvosok szerint, ez volt az egyik legnagyobb daganat amelyet láttak. 2015 októberében úgy tűnt, Justinnak már késő. A feleségnek azt mondták, vigye haza férjét két héttel a halála előtt.

Meglepő, de Justin meghaladta az elképzeléseket, még élt két hónapot, meg tudta ünnepelni 30. születésnapját, és a karácsonyt. Sajnos mindenki tudta, hogy napjai meg vannak számlálva, és ismét kórházba is került.

Justin látni akarta lányukat, de sajnos ő nem tudott hozzá bemenni, mert bárányhimlős lett. Ekkor a kórházi személyzet úgy döntött, hogy megszegik a szabályt, és beviszik hozzá a lányt. De ekkor már túl késő volt. Amire Miaval odaértek, Justin már meghalt. Az utolsó percekben az apa megkérdezte, hogy van a kislánya, és jön-e már. A felesége Emma tudatta vele, Mia már úton van, és minden rendben van vele. A férfi úgy halt meg, hogy tudta, gyermeke jól van.

Visszatekintve Emma rájött, már az esküvő előtt férje viselkedése jelentősen megváltozott.

Viselkedése ellentmondásossá vált, néha beszéde is összefüggéstelen volt, emlékszik vissza a feleség. Azt hitte, csak a stressz volt rá ilyen hatással, de még a násznépnek is feltűnt a furcsaság vele kapcsolatban.

Senki sem sejthette, hogy Justinnak agydaganata van. Emma később észrevette az esküvői képeken, férjének az arca a jobb oldalon nagyon be volt esve.

A feleség azt reméli, ezzel a törénettel tud figyelmeztetni másokat, hogy ismerjék fel az árulkodó jeleket, és kérjenek orvosi segítséget, mielőtt túl késő lenne. Sok esetben az agydaganatok időben gyógyíthatók, ha időben tudomást szereznek róla.

Hirdetés