Kezdőlap OTTHON KREATÍV Darabokra tépte a WC-papírt, és összekeverte ragasztóval! Nézd meg, mi lett belőle!...

Darabokra tépte a WC-papírt, és összekeverte ragasztóval! Nézd meg, mi lett belőle! Zseniális!

Hirdetés

Az esküvő egy igen költséges dolog, és, ha racionálisabban gondolkozunk egy csomó pénzt kidobunk az ablakon. A legtöbb pénzt a menyasszonyi ruhára költünk, amit az életben egyszer veszünk fel.

 

Hirdetés

Valóban megéri annyi pénzt kiadni? Amerikában létezik egy olyan verseny, melynek tétje nem kevés, hiszen közel 10000 dollár, a lényege pedig az, hogy WC-papír menyasszonyi ruhákat kell készítsenek a versenyzők.

A jelentkezők WC-papíron, ragasztón, cérnán, tűn, és ollón kívül semmilyen más anyagot nem használhatnak. Amber Mills, miután szklerózis multiplexszel diagnosztizálták, súlyos depresszióba esett.

Nehezen tudta elfogadni, hogy 3 gyerek édesanyjaként egy gyógyíthatatlan betegséggel együttélnie, de tudta, hogy bármilyen nehéz is valamit kell kezdenie az életével.Ekkor találkozott a WC-papírból készíthető menyasszonyi ruhák versenyének felhívásával. Nagyon felkeltette a felhívás az érdeklődését, és úgy gondolta, hogy ő is benevez a kreatív versenyre.

Amber Mills a versenynek köszönhetően teljesen kigyógyult a depresszióból, megtalálta az élet értelmét, és rájött, hogy a kreativitásnak fogja szentelni ezután az életét.

Amber nem csak, hogy kigyógyult a depresszióból, de a verseny harmadik díját, az 5000 dolláros jutalmat is elnyerte.

Nézd meg az alábbi videóban, hogy hogyan készült el a fantasztikus menyasszonyi ruha WC-papírból, és ragasztóból.Hirdetés