Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csillagjegyek, akiknek szörnyű lesz a szilveszter este!

Csillagjegyek, akiknek szörnyű lesz a szilveszter este!

Nem mindenki tölti fergeteges bulival a szilvesztert, sőt, többen ugyanolyan napnak tekintik, akár az év többi napját.

 

Lássuk, hogy idén melyek azok a csillagjegyek, akik inkább visszavonultan ünnepelnek majd!

Bak

Bak lévén fő ismertetőjegyed a gyakorlatiasság és a szervezettség. Ugyan nem veted meg az ünneplést, de előbb gondolsz bele abba, hogy kipihenten és aktívan kezdhesd el az első munkanapodat januárban, mint abba, hogy reggelig bulizz valahol. Számodra egy csendes, beszélgetős családi vagy baráti vacsora is tökéletesen megteszi.

Ilyenkor az a legfontosabb, hogy együtt légy a szeretteiddel. A karácsony elég sok energiát felemésztett és nem kevés pénzt vett ki a zsebedből. Úgy tartod ésszerűnek, ha visszaveszel a tempóból és a költekezésből és ennek legjobb módja, ha szolidabb szilveszteri ünneplést tartasz. Bár a szilveszter éjjel nem a csendességéről híres, te mégis megpróbálsz pihenni.

Szűz

Nem vagy éppen a partik ördöge. Nem szívleled a zsúfolt bulikat, a csillogást, a hangos, lüktető zenéket. Mivel alkoholt sem szoktál sokat fogyasztani, ezért számodra az a legideálisabb, ha otthon egyedül vagy a pároddal köszöntheted az Újévet. Megelégszel azzal, hogy csendes zene mellett, egy pohár pezsgővel koccintva bámuld a tűzi

játékot.

Feltéve, hogy addig ébren bírsz maradni, hiszen a nagy alvásigényed miatt könnyen álomba szenderülsz még ilyenkor is. Egyáltalán nem bánod, hogy kimaradsz egy ígéretes buliból, hiszen másnap kipihenten ébredhetsz és fontosabb dolgokkal is foglalkozhatsz, mint a másnapossággal való küzdelem.

Rák

Az érzelem dús Rák ilyenkor sem képes engedi el magát. A karácsonykor még inkább felfokozódott izgalmaid még most sem csillapodtak le. Bármit képes vagy túl komolyan venni és túlságosan is mélyen átélni. Az újévi fogadalmak listáját idén sem szabod rövidre, ahogyan azt tavaly is tetted és bár nem sikerült mindent megvalósítanod, most biztos leszel benne, hogy a 2020-es év ennél sokkal jobban fog sikerülni.

Ebben csak annyi baj van, hogy olyan elvárásokat támasztasz magaddal szemben, amiket, ha nem teljesítesz, év végén ismét érzelmi hullámvölgybe keveredsz. Lehet érdemesebb volna végre kimozdulni és lazítani egyet, ahelyett, hogy előre rágörcsölnél a jövődre.

loading...