Kezdőlap EZOTÉRIA Csillagjegyek, akiknek a május nagyon nehéz időszak lesz az évben!

Csillagjegyek, akiknek a május nagyon nehéz időszak lesz az évben!

Az élet tele van megpróbáltatásokkal, és csak rajtunk áll vagy bukik, hogy hogyan kezeljük ezeket. Nem szabad soha csüggedni, hiszen minden akadály azért van, hogy tanuljunk belőle. Májusban az alábbi csillagjegyek egy kicsit több akadállyal kell szembesüljenek, őket csak kitartásra tudjuk buzdítani.

 

 

Bika

A karmád 15 év után egy igen komoly leckét ad most neked. Olyan hibákat vétettél annak idején, melyekért most kell megfizetned.

Lehet, hogy összevesztél valakivel, hazudtál, vagy rosszindulatúan viselkedtél. Problémák merülhetnek fel most a kommunikációban, légy türelmes, és próbáld visszafogni az agresszivitásod.

Oroszlán
Számos egészségügyi problémád lesz ebben a hónapban. Orvostól orvosig járkálsz, de a diagnózisokban való kiigazodás bizony fejtörést fog okozni számodra.

Ráadásul egy komolyabb döntést is meg kell hoznod. Próbálj uralkodni az érzéseiden, mert különben elveszíted a fejed.

Skorpió

A munkahelyeden, de otthon sem túl rózsás a hangulat, és ráadásul most egy rossz hírrel is kell szembesülj. Vállalnod kell a felelősséget, meg kell birkóznod a problémákkal, és meg kell bocsátanod annak az embernek, aki a legfontosabb számodra.Nagyon nagy elvárásokat támasztasz magaddal szemben, és ezért néha eléggé depressziós hangulatba kerülsz.

Bak

Általában szervezett, és rendezett életed van, május 20. után azonban úgy tűnik, kissé felborul az életed. Hajlamos vagy arra, hogy a homokba dugd a fejed, de be kell ismerd, hogy nem a legjobb megoldás. Légy türelmes, és megfontolt, mielőtt megbántanál valakit a döntéseddel.

tudasfaja.com

loading...