Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csillagjegy párosok, akiket összehoz a szilveszter estéje! Lássuk ki-kivel lesz ma!

Csillagjegy párosok, akiket összehoz a szilveszter estéje! Lássuk ki-kivel lesz ma!

Az alábbiakban megtudhatod, melyek azok a csillagjegyek, akik egymásra találnak, és csókolózni fognak szilveszter éjszakáján!

Rák és Bika

Számukra nagyon fontos az intimitás, és nem is szoktak túl hamar beleugrani egy kapcsolatba. Azonban néhány pohár pezsgő után már teljesen más színben látják a világot. Még az is lehet, hogy csókolózás lesz a vége a nagy mulatságnak. Mindketten inkább egy nyugodtabb családi-baráti szilvesztert választanak, így nagy lehet az esélye arra, hogy egy régi ismerős személyében találjanak rá az igazira.

Skorpió és Halak

Nagyon szenvedélyesek, felrobban köztük a levegő annyira tele lehet a kapcsolatuk szenvedéllyel. Egy bárban, vagy egy klubban találkozhatnak, ahol hosszú időn keresztül flörtölnek egymással. A nagy beteljesedést, és az egymásratalálást az Új év hozza el számukra.

Nyilas és Vízöntő

Vigyázz, hogy hol töltöd a szilvesztert, mert valószínű most fogsz találkozni a nagy Ő-vel. A legjobb, ha egy hegyi panzióban, vagy egy idegen országban szilveszterezel. Bár kezdetben úgy tűnhet, hogy nagyon különbözőek vagytok, mégis éjfél körül már kezdenek jól alakulni a dolgok.

Oroszlán és Ikrek

Mindketten szeretitek a társadalmi életet, és a reflektorfényt. A táncparketten találtok egymásra, és az sem zavar, hogy rengetegen vannak körülöttetek, elcsattan az első csók. Pontosan azt tudjátok nyújtani, amire a másiknak szüksége van.

Szűz és Bak

Lehet, hogy kezdetben egy kisebb vita fog kialakulni köztetek, de pont ez az, amitől felizzik a tűz. Olyan erős kötelék alakul ki köztetek, melyet mindenki irigyelni fog. Nagyon sok közös van bennetek, úgy tűnik, hogy titeket egymásnak teremtettek.

Kos és Mérleg

Bár elsőre egyáltalán nem lesztek szimpatikusak egymásnak, rá fogtok jönni, hogy mégis működik köztetek a kémia. A Mérleg meg fogja tanulni, hogy mindennek az alapja a kompromisszum, a Kos pedig rájön arra, hogy nem mindig ő kell legyen az első az életben. Ha ezeket a dolgokat megértitek, akkor csodálatos párt fogtok alkotni együtt.

loading...