Kezdőlap EZOTÉRIA
Hirdetés

Az év egyik legszebb ünnepe mindannyiunk számára nagyon fontos, hiszen ilyenkor mindent eláraszt a szeretet és a béke. A legfontosabb, hogy a szívünkben mindig béke legyen, és akkor az egész világ sokkal szebb lesz!

Kíváncsi vagy, mit tartogat az idén számodra a karácsony?

Bak

Mint mindig, karácsonykor is az anyagiakon kattog a fejed. Próbáld meg egy kicsit jobban elengedni magad, hiszen ez a szeretet ünnepe. Az egyik részed nagyvonalúan költekezne, mindent megvenne a szeretteinek, míg a másik részed csak idegeskedik, és nagyon a fogához ver minden garast. Ettől a kettős érzéstől igen rossz kedved lesz az ünnepek alatt. Mivel kissé munkamániás vagy, megtörténhet, hogy még az ünnepek ideje alatt is bevállalsz valamit.

Hirdetés

Vízöntő

Szereted az új dolgokat, éppen ezért imádod az új karácsonyi recepteket kipróbálni. Az ajándékozásban is inkább a kézműves, rendhagyóbb dolgokat részesíted előnyben. Sokszor nem díjazza a családod ezt a nagy újítást, főleg az idősebbek inkább ragaszkodnának egy hagyományos karácsonyhoz. Te csak nyugodtan vállald önmagad, mert különben nem fogod jól érezni magad a bőrödben, és feszült leszel.

Halak

Nagyon emocionális vagy, éppen ezért leginkább a karácsony lelki oldala a fontos számodra, nem pedig az ajándékok sokasága. A kedved sokszor ingadozik a boldogság és a szomorúság között, te magad sem érted, hogy mi lehet az oka. Próbáld ki az önkénteskedést, az mindenképp jót fog tenni ilyenkor karácsonykor, feltelik a szíved szeretettel tőle. Próbálj egy kicsit jobban a pozitív dolgokra koncentrálni, hiszen erről szól igazán a karácsony.

Kos

Nagyon maximalista vagy, és erről a tulajdonságodról még karácsonykor sem tudsz leszokni. Azt szeretnéd, ha a legszebb otthon a tied lenne, és a te készítenéd a legjobb süteményt, na meg persze a te gyereked kapná a legnagyobb ajándékot. Állandóan feszült vagy, és egy percig sem tudod élvezni az ünnep lényegét. Kicsit mérlegelj, és, ami nem olyan fontos, azt nyugodtan halaszd el!

Bika

Konok és konzervatív alkat vagy, és ezek a tulajdonságaid karácsonykor egyáltalán nem válnak előnyödre. Annyira hagyománytisztelő vagy, hogy a fiatalabb családtagjaid már-már unalmasnak tartanak. Légy egy kicsit lazább, és spontánabb, így mindenki számára kellemesebb lesz a karácsony.

Ikrek

Kicsit felületesen, félvállról kezeled a karácsonyt, mint minden mást az életben. Nem igazán szeretsz készülni, szervezkedni, sütni-főzni, de, ha valaki megteremti neked az ünnepi hangulatot, akkor szívesen kihasználod. Máskülönben, ha az utcán látsz csak ünnepi világítást, az is elég számodra. Nem tudsz egy percig sem megnyugodni, kapkodsz, pörögsz.

Rák

Fontos számodra a biztonság, és a kiszámíthatóság, ezért a karácsonyi készülődést is időbe elkezded. Az okoz a legnagyobb örömöt, ha szeretteid körében üldögélhetsz a fa alatt, és együtt énekeltek, bontjátok ki az ajándékokat. Megpróbálod megteremteni a legideálisabb körülményeket, és nagyon nem szereted, ha valaki, mint pl. az anyósod bekavar ebbe.

Oroszlán

A pompa, és a ragyogás ugyanúgy elengedhetetlen kelléke a karácsonynak, mint az egész életednek. Minden tökéletesen megtervezel a vacsorától kezdve az ünnepi dekorációig. Egy kicsit tedd lennebb a mércét, próbálj inkább kiegyensúlyozott és nyugodt lenni.

Szűz

Az utolsó lépésig mindent pontosan és logikusan meg szeretnél tervezni, azonban tudod jól, hogy ez soha nem jön össze, és ettől feszült leszel, és ideges. Már nyáron nekifogsz a vásárlási lista összeállításának, és legalább egy héttel karácsony előtt sütöd a mézes pogácsákat. Nem tudsz leállni, pedig, ha egy kicsit jobban figyelnél az ünnep lényegére, minden sokkal jobb lenne.

Mérleg

Harmóniára, és egyensúlyra törekszel mindenben, és ezalól a karácsony sem kivétel. Pozitív a hozzáállásod mindenhez, ezzel pedig sok embernek okozol örömet. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, ne pánikolj, néha egy kicsit megszegheted a szabályokat. Legfontosabb számodra, hogy a családodat boldognak lásd, és akkor te is jól érzed magad.

Skorpió

Mindig a kihívásokat keresed, az ünnepek alatt sem tud lazítani. Nem könnyű veled tartani a lépést, hiszen állandóan túl akarod szárnyalni a tavalyi önmagad a dekorációban, és az ételkészítésben is. Szavazz meg magadnak egy kis pihenést, különben nyűgös, és türelmetlen leszel az ünnepek alatt.

Nyilas

Az elvárások megvalósításáról szól a karácsonyod. Mindig kitűzöl magad elé egy olyan célt, ami által villoghatsz a barátaid, családtagjaid előtt, és azt valóra is váltod. Lazíts egy kicsit, hiszen a környezeted nem vár el semmit tőled, nem kell mindig bizonyítanod valakinek. Nem szereted a szabályokat, és korlátokat, ezeket még karácsonykor sem vagy hajlandó betartani.

tudasfaja.com

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Hirdetés