Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csak kevés embernek van ilyen csillag a tenyerében. Nézd meg a tiéd!

Csak kevés embernek van ilyen csillag a tenyerében. Nézd meg a tiéd!

Hirdetés

A tenyérjóslás nagyon sok mindenről ad pontos elemzést. Minden vonal, vagy jel ami elhelyezkedik a tenyerünkön, az mind megmutatja a sorsunkat.

Csillagok, kereszteződések, rövid, és finom vonalak tarkítják tenyerünket. Attól függetlenül, hogy pozitív vagy negatív jelentéssel bírnak, felfed rengeteg részletet a sorssal, és a személyiségünkkel kapcsolatban.

Hirdetés

Csillag a tenyér közepén:

A tenyér közepén található csillag jó jelentéssel bírna, de a tenyérjóslás mást mond erről. Másodlagos jelentése kissé negatív, mert azt mutatja, hogy gyakran beleveszünk a szerencse kergetésébe. Azonban azt is mutatja, hogy az adott személy nagyon impulzív, és ritkán hoz rossz döntéseket.

Csillag a tenyér szélén:

Ha a csillag a tenyér szélén, a kisujj alatt található, akkor az szerencsés jel. Ez azt mutatja, hogy már sokszor nyert az életben, de a szerencsekerék a javára fog fordulni továbbra is, amikor csak szüksége van rá. Nagyon családcentrikus, és minden emberen szeret segíteni, feltétel nélkül szereti családját, és védelmezi az ilyen jellel rendelkező személy.

Csillag a középső ujjnál:

Ez egy komoly figyelmeztetés, az ilyen helyzetben lévő csillag a gyászt, és a súlyos sérüléseket jelez. Ez lehet egy súlyos betegség, amellyel hosszabb ideig kell szembenézni, vagy egy szeretett személy elvesztése, ez a személy lehet a szerelme is.

Csillag a mutatóujjnál:

Ezen a ponton a csillag jelentős és váratlan változásokat jelez, legyenek ezek akár jók vagy rosszak, de az biztos, hogy kiszámíthatatlan következményekkel járnak. Az életben mindig változások történnek, de az a személy, akinek ezen a helyen található a csillag, annak ki kell várnia a dolgokat, és sokat kell mennie, hogy elérje a kitűzött céljait. Gondosan kell terveznie, és nagyon türelmesnek kell lennie.

Csillag a csukló alján:

Ha csillagokat fedez fel a finom vonalak mentén, vagy a csukló alján, akkor Ön egy nagy született tehetség, művészeti és esztétikai értelemben. Ki kell használnia ezt, próbálja ki a tanfolyamokat, hogy fejlessze kreativitását, és felfedheti a távlati jövőjét.

Hirdetés