Kezdőlap EZOTÉRIA Csak egy igaz szerelem van! Ennek a csillagjegynek a szülötte lesz a...

Csak egy igaz szerelem van! Ennek a csillagjegynek a szülötte lesz a tiéd, jól figyelj!

Az asztrológia szerint minden csillagjegynek megvan a maga társa, így tehát érdemes odafigyelni arra, hogy párunk, milyen csillagjegyű. Bizonyos csillagjegyek jobban találnak egymással, belőlük lehet az álompáros.

Kos

Egy Oroszlán, vagy egy Nyilas csillagjegyű személy lehet a legtökéletesebb számodra. Az Oroszlánnal az életed csillogó, és pazar lesz, a Nyilassal pedig a kreativitás, és a jó ötletek nem fognak hiányozni egyetlen pillanatból sem. vigyázz, a Halakkal jobb, ha nem kerülsz kapcsolatba, ők nagyon szentimentálisak számodra.

Bika

Szűz, vagy Bak csillagjegyű személy lehet a legtökéletesebb társ számodra, mellettük nagyon kiegyensúlyozott, és harmonikus életet élhetsz. Ha egy Skorpióval hozna össze az élet, számítanod kell rá, hogy nagyon intenzív és viharos lesz a kapcsolatotok.

Ikrek

A nagy Ő számodra egy Vízöntő, vagy egy Mérleg csillagjegyű személy lehet. A Vízöntő mellett egy percig sem fogsz unatkozni, kalandokban, élményekben teli életetek lesz, a Mérleg pedig kultúrában, és művészetekben gazdag életet biztosít számodra.

Rák

A Skorpió, vagy a Halak lehet számodra az igazi. A Skorpió szeret dominálni, de mivel, de igen gondoskodó vagy, remekül kiegészítitek egymást. A Halak tökéletesen át tudja érezni a lelkivilágod, éppen ezért kiegyensúlyozott életetek lehet együtt.

Oroszlán

Egy Kos vagy egy Nyilas csillagjegyű személlyel kell összekötnöd az életed. A Nyilassal közös az értékrendetek, éppen ezért nagyon jól tudtok együttműködni bármilyen téren. A Kos tüzes természete pedig valósággal levesz a lábadról.

Szűz

Bika, vagy Bak csillagjegyű személy az akivel boldogan élheted az életed. A Bak ugyanolyan maximalista mint te, a Bika óriási szíve, és önzetlensége pedig valósággal elvarázsol.

Mérleg

A Vízöntő, vagy az Ikrek lehet számodra az álompartner. A Vízöntővel pezsgő, kalandokkal teli életet élhetsz, az Ikrekkel pedig tökéletesen találnátok szellemileg, és szexuálisan is.

Skorpió

Válassz egy Halak, vagy egy Rák csillagjegyű személyt, ha hosszútávú kapcsolatra vágysz. A Rák egészen odalesz a határozott, és domináns személyiségedtől, az álmodozó Halakkal pedig nagyon jól kiegészítitek egymást.

Nyilas

Az Oroszlánnal, vagy a Vízöntővel lehetsz igazán boldog. Az Oroszlán nagyon jól ösztönöz, a Vízöntő pedig ugyanannyira rajong a változásokért, mint te, de fontosak számára az elért sikerek is.

Bak

Egy Bika, vagy egy Szűz csillagjegyű személlyel ajánlott összekötnöd az életed. A Szűzzel nagyon könnyen megtaláljátok a közös hangot, hiszen ugyanazok a vágyaitok az életben. A Bika mellett teljesen biztonságban érezheted magad, ő számodra az ideális partner megtestesítője.

Vízöntő

A Nyilas, vagy az Ikrek lehet számodra az álomtárs. Mivel szereted a kalandokat, és a szórakozást, ezekhez jó partner lenne hozzád a Nyilas. Az Ikrekkel hosszú, tartós kapcsolatotok lehetne, nagyon jól kiegészítitek egymást.

Halak

Egy Rák, vagy egy Skorpió csillagjegyű személlyel kell összekötnöd az életed. A Rák nagyon megértő, éppen ezért állandóan pátyolgatni fogja a lelkivilágod. A Skorpió pedig egy ismeretlen, élményekkel teli világba vezet el, amiben királynőnek érezheted magad.

tudasfaja.com

loading...