Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Cipősdobozba tette és kidobta gyermekét, mert karok nélkül született… 17 évvel később...

Cipősdobozba tette és kidobta gyermekét, mert karok nélkül született… 17 évvel később a fiú visszatér és elmondja az igazságot!

Hirdetés

Emmanuel Kelly Irakban született, a káosz közepén, amikor dúlt a háború. Ő és testvére is fejletlen végtagokkal jöttek a világra, ezért az édesanyjuk cipősdobozba tette őket majd szemétbe tette őket.

 

Hirdetés

Egy apáca rájuk talált és elvitte őket egy árvaházba. Négy évvel később, az ausztrál Moira Kelly elvitte őket szülőföldjére, hogy megfelelő egészségügyi ellátásba részesülhessenek. De annyira megkedvelte őket, hogy örökbe fogadta a testvérpárt.

17 évvel később Emmanuel felcseperedett és egy vidám kedélyű tinédzser, aki egy igazán különleges tehetség – az éneklésben.

Részt is vett egy ausztrál tehetségkutató “X-Factor” versenyen, ahol John Lennon “Imagine” című dalát énekelte el. A zsüri sem érti, hogyan történhetik ilyen:


Emmanuel teljesítményétől az egész terem könnyes lett. Ez a fiatalember egy második életet kapott és most esélye van, hogy elvarázsolja az egész világot, a csodálatos hangjával.

Hirdetés