Kezdőlap AKTUÁLIS Borzalmas hírrel indul a hét – Elvitte a koronavírus az ismert magyar...

Borzalmas hírrel indul a hét – Elvitte a koronavírus az ismert magyar énekes feleségét, összetört a harmonikás

Mérhetetlen fájdalom, és hatalmas tragédia nyomja Bock Attila, művésznevén Márió, a harmonikás szívét.

 

 

A zenész hosszú hónapok óta nem osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint tavaly októberben elveszítette imádott feleségét, Annamáriát. A hallgatás oka érthető, hiszen az ötvenéves zenész mindig is óvta a magánéletét, ritkán beszélt házasságáról, családjáról, valamint egy ilyen súlyos veszteség feldolgozása időbe telik, ráadásul apaként is helyt kell állnia, hiszen Esztert már egyedülálló édesapaként neveli.

Tavaly novemberben Márió azzal került a hírekbe, hogy két oltás után megfertőződött a koronavírussal, kórházba került, s állapota olyan súlyos volt, hogy oxigént kapott, mindössze egy hajszálon múlt, hogy nem került lélegeztetőgépre. Közeli ismerősein, családtagjain kívül senki nem tudhatta, hogy ebben az időben nem ez volt a legnagyobb nehézség, amellyel kénytelen volt megküzdeni.

Tavaly októberben ugyanis elveszítette szerelmét, feleségét, Annamáriát, akinek haláláról egyetlen poszt vagy bejegyzés sem született a zenész közösségi oldalán, ám az iskola, ahol a fiatal nő tanított, megható sorokkal búcsúztatta egykori tanárát, aki pedagógusi munkája mellett 1997 óta rendszeresen játszott különböző zenei pop- és jazz-zenei együttesekben.“2021 októberében pótolhatatlan veszteség érte iskolánk közösségét. Bár az utolsó pillanatig szorítottunk és imádkoztunk, szeretett kollégánk, barátunk Annamária elvesztette küzdelmét súlyos betegségével szemben. Egy rendkívül tiszta lelkű, értékes és tehetséges ember hagyott itt minket” – áll az iskola honlapján.

Lapunk megkereste a zenészt, aki a téma érzékenysége és egy külföldi turné miatt néhány nap türelmet kért, ám később a megbeszélt időpontban nem értük el.

Márió és felesége tizenöt évig alkottak egy párt, kapcsolatukból egy közös gyermek született, Eszter. A zenész 12 együtt töltött év után vette feleségül Annamáriát, 2017-ben fogadtak örök hűséget egymásnak.

– Biztos voltam abban is, hogy Ancsával egyszer összeházasodunk. Végül is pár éve, egy olaszországi nyaralás alatt már eljegyeztük egymást. Az esküvőre azonban évekig nem került sor, mert nem volt jelentősége a papírnak.

Mivel nekem már volt egyházi esküvőm, a válásomat követően csak polgári szertartásunk lehetett tavaly októberben. Badacsonylábdihegyen, egy pincészet teraszán házasodtunk össze.Csodálatos onnan a kilátás a Balatonra, szép őszi idő volt, sütött a nap, kizárólag a családtagokat és a legközelebbi barátainkat invitáltuk meg. Késő délelőtt zajlott le a ceremónia, utána megebédeltünk – mesélte még 2018-ban a zenész a Story magazinnak adott interjújában, ahol azt is elárulta, hogy miért vártak ennyit azzal, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

– Visszagondolva az esküvőnkre, sokáig tényleg nem ragaszkodtam a ceremóniához, hiszen Ancsát mindig is a feleségemként szoktam emlegetni, és mindenkinek a feleségemként mutattam be. 

Ám, amikor ott álltunk a roppant kedves anyakönyvvezető előtt, elképesztően jó érzés volt kimondani az igent. A szó, hogy „feleségem”, egy csapásra tartalommal telt meg – mesélte korábban a magazinnak.Márió akkor élete legboldogabb időszakát élte, nem gondolta, hogy ennek az álomnak egyszer vége szakad. 2017-ben még arról mesélt lapunknak, hogy Annamáriával szeretnének még egy gyermeket, hogy Eszternek legyen testvére, ám ha ez nem sikerül, akkor hármasban is boldog és teljes életet tudnak élni.

A sorsnak azonban más tervei voltak, s bár azt nem tudni, hogy Annamáriát milyen betegség támadta meg, az iskola közleményéből kiderül, hogy sokáig, méltóságteljesen harcolt a kór ellen.

loading...