Kezdőlap AKTUÁLIS Borzalmas hír jött – Ilyen büntetésre számíthat Csilla, LL Junior volt párja?

Borzalmas hír jött – Ilyen büntetésre számíthat Csilla, LL Junior volt párja?

Hirdetés

Idén már biztosan nem emelnek vádat Hopp Csilla ellen – tudta meg a Blikk. L. L. Junior volt kedvese így nyugodtan, békében töltheti a karácsonyi ünnepeket szerettei körében, ugyanis az ügyészség nem adott ki közleményt arról, hogy vádat emelnek-e Csillával szemben.

 

Hirdetés

Bár a rendőrség korábban vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat az illetékes ügyészségnek, még nem tudni, hogy bíróság elé kell-e állni az édesanyának, aki két éve veszítette el kisebbik fiát, Dávidkát.

– Nem tudom mi lehet az oka ennek, de lehet, hogy a hatóság nem akarta felkavarni egy gyászoló édesanya lelkét pont karácsonykor. Persze csak idő kérdése, hogy mikor jön ki a határozat, talán valamikor januárban lesz meg, de az biztos, hogy most legalább van még pár nyugodt napjuk. Így sem lehet könnyű számukra a karácsony, hiszen az ünnepek alkalmával még fájdalmasabban érinti az embereket szerettük hiánya – mondta lapunknak a család egyik ismerőse.

A tragédia még 2019 augusztusában történt, amikor a piros jelzés ellenére a hároméves Dávidka kiszaladt az útra, egy szabályosan közlekedő autós pedig elgázolta. A mentősök órákig küzdöttek az életéért, ám nem sikerült megmenteni a kisfiút.A rendőrség az édesanyját gondatlan emberölés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatta ki, idén júliusban pedig lezárták a nyomozást, s vádemelési javaslattal továbbították azt az ügyészségnek.

Bár Csilla és jogi képviselője. dr. Horváth B. Gábor panasszal élt az eljárás ellen, s annak megszüntetését kérték, az eddig nem történt meg.

A Blikk megkereste Csillát az ügyben, de nem akart nyilatkozni.

– Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek – mondta szűkszavúan.

A nő ügyvédje elárulta, várják az ügyészség döntését.

– Csilla jól van, amennyire csak lehet próbálja a hétköznapokból kizárni az egészet, hiszen úgysincs ráhatása arra, hogy a hatóság mikor hozza meg a határozatot – mondta dr Horváth B. Gábor, aki korábban arról is beszélt lapunknak, mire számítanak.– Bízunk abban, hogy a kérvénynek helyt ad a hatóság, ám amennyiben vádemelésre kerül a sor, és bűnösnek mondják ki Csillát, biztos vagyok benne, hogy nem kell börtönbe mennie, legrosszabb esetben felfüggesztett büntetést kaphat. Korai is erről beszélni, amúgy is, a sírig tartó önvádnál súlyosabb büntetést nem kaphat – mondta az ügyvéd korábban.

Hirdetés
loading...