Kezdőlap AKTUÁLIS Borzalmas dolgot jelentett be Rúzsa Magdi – Összetört az énekesnő, sokak kedvence

Borzalmas dolgot jelentett be Rúzsa Magdi – Összetört az énekesnő, sokak kedvence

A háromgyermekes Rúzsa Magdi minden idejét a babáinak szenteli, és tökéltesen helytáll. Pedig még a gyakorlott szülőknek sem könnyű elképzelniük, hogyan lehet napi rutint kialakítani három pici babával.

 

Az énekesnő a hot! magazinnak mesélt a terhessége végén kórházban töltött időszakról, és a mostani napokról.

Heteket töltött a Honvéd kórházban, így érthető az is hogy szinte újra kellett tanulnia “járni”, amikor elhagyta az intézmény falait.

– Annyira csak a kórházban éreztem biztonságban magam, hogy szinte rettegtem előjönni! Soha nem felejtem el, hogyamikor először mehettem ki egy sétára, sírva fakadtam az utcán,

annyira új volt, hogy kint járok. Féltem ettől az érzéstől, nagy mélységeket, magasságokat éltem meg az elején!

Magdi szerencsére sok támogatást kapott, és pár nap alatt leküzdötte a félelmeit.

– Volt bennem egy erős pánik, hogyan tudok létezni három babával azon a biztonságon túl, amit a kórházban tapasztaltam. Lassan aztán elkezdtem levetkőzni ezt, itthon is óriási segítséget kaptam a szeretteimtől. Megnyugodtam, hogy meg tudom csinálni, hogy van élet a kórházon túl is!Mára már beállt a napi rutin, amiben nem mindig jut elég idő az alvásra.

Amikor sikerül, alszom egy picit, amikor nem, akkor nem.

De ügyelünk arra, hogy annyi pihenés legyen, hogy a tej tovább termelődjön. Szabad pereim nem nagyon vannak mostanában. Még picik a babát – folytatja Magdi, aki hamarosan szülése utáni első koncertjét adja.

loading...