Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Befelé forduló, érzékeny típusok – Íme, a csillagjegyek, akik hajlamosak erre

Befelé forduló, érzékeny típusok – Íme, a csillagjegyek, akik hajlamosak erre

Ha inkább maradsz otthon, ahelyett, hogy társaságban elmenj egy zajos helyre, ha a bulikban jobban szeretsz egy sarokba húzódva telefont nyomkodni, akkor nagy a valószínűsége, hogy introvertált vagy. Az ilyen személyek sokkal szívesebben merülnek el a saját világukban, mintsem kibontakozzanak egy rakás idegen előtt.

Az asztrológusok szerint bizonyos csillagjegyek esetében sokkal gyakoribb az introvertáltság megjelenése. Lássuk, hogy kik esnek ebbe a kategóriába.

Bika

Első ránézésre egy közvetlen jegynek tűnhet, beszédet mond és extrovertáltakkal barátkozik. A valóságban azonban nem kifejezetten szeret nyílt társalgásokban részt venni és szívesen távol marad az emberektől, hogy élvezhesse az egyedüllétet.

Rák

A lármás és zsúfolt helyeket, partikat nem kedveli, igazából kényelmetlenül érzi magát bennük. Amilyen hamar csak lehet, el akarja hagyni az ilyen nagyobb felfordulásokat, viszont ha erre nincs lehetősége, akkor elvonul egy sarokba vagy leül egy kanapéra és inkább a telefonját nyomkodja.

Szűz

A Szüzek ki nem állhatják az interjúkat. Nehezükre esik önmagukról beszélni teljesen idegen embereknek. Százszor szívesebben kitöltenek egy nyomtatványt, minthogy szóban kelljen kommunikálniuk egy ismeretlennel.

Skorpió

Gyakran akarják közvetlennek mutatni magukat, de valójában inkább az introvertáltakra jellemző jegyekkel rendelkeznek. Soha nem unatkoznak egyedül. Tökéletesen jól érzik magukat egy kávézóban ülve egyedül és jót szórakoznak egy filmen egymagukban, miközben popcornt majszolnak.

Bak

Egyszerűen nem szeretik felvenni a telefont. Minek hívja őket valaki, amikor egyszerűbben is meg lehet oldani a dolgot? Ezért találták ki az üzenet küldést, ami legalább olyan gyors. Nem?!

Halak

A Halak szeret mindent jó előre megtervezni. Az, hogy holnap szabadságot vegyen ki a móka kedvéért és elutazzon valahová, teljességgel ki van zárva. Mindent jó alaposan át kell gondolnia a tettek előtt. Sokszor elcsodálkozik mások spontaneitásán.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...