Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Bébiszitterre hagyták az 1 éves kislányukat, de valamit otthon felejtettek… Amikor visszaértek...

Bébiszitterre hagyták az 1 éves kislányukat, de valamit otthon felejtettek… Amikor visszaértek a házba, döbbenten látták mit tesz a bébiszitter!

Hirdetés

Minden bűntett közül az a legszörnyűbb, amikor egy felnőtt ember egy kisgyermek kiszolgáltatott helyzetével él vissza. A gyermekek az ártatlanság és a tisztaság megtestesítői és erőszakot elkövetni ellenük bármilyen formában is, abszolút megbocsáthatatlan. 

 

Hirdetés

Az is nehezünkre esik, hogy abba belegondoljunk, egyes felnőttek hogyan képesek egyáltalán arra gondolni, hogy egy gyermeket kihasználjanak. Borzalmas, de mégis egy létező problémáról van szó és a következő történetben szereplő szülők meg is tapasztalták ezt.

Egy pár története, akik úgy hitték, jó kezekben hagyták gyermeküket

Egyes történetek sajnos emlékeztetnek minket arra, mennyire kegyetlen tud lenni a világ, amelyben élünk. Ez a két szülő nem is gondolta volna, hogy mekkorát tévedett, amikor azt hitte, hogy 1 éves kislányát egy 100%-ig megbízható emberre hagyja, amíg elmegy vásárolni.

A fiatal férfi, Jayson Newlun a család barátja volt mindaddig a napig, amíg a szörnyűség meg nem történt. A szülők álmukban sem gondolták volna, hogy amíg távol lesznek, az az ember, akiről úgy gondolták, hogy jól ismerik, megpróbálja megbecsteleníteni 1 éves kislányukat.

Szerencsére a sors nem volt annyira kegyetlen, hogy a férfi túl messzire jusson tervével, mivel az édesanya észrevette, hogy valamit otthon felejtette és vissza kellett fordulniuk.

A leírhatatlan sokk

Az anya belépett a gyermek szobájába és ott találta Newlun-t, amint önkielégítést végzett, miközben a kicsi nemi szervét fogdossa.

Azonnal elszörnyülködött és hívta a rendőrséget minden hezitálás nélkül. Az apuka reakciója már ennél sokkal drasztikusabb volt. Mértéktelen dühében azonnal a férfinek rontott és ütlegelni kezdte egy fiókkal, amit az ajtó melletti szekrényből rántott ki.


A 26 éves férfit letartóztatták 250.000 dolláros (71,375,000 Ft) óvadékkal. Kisgyermek ellen elkövetett szexuális erőszak bűntettét állapították meg.

Egy ilyen esemény emlékeztet arra, hogy sosem tudhatjuk, ki rendelkezik a környezetünkben valamilyen viselkedésbeli vagy mentális rendellenességgel, ezért fontos, hogy mindig körültekintően válasszuk meg, kire hagyjuk a gyermekünket.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés