Kezdőlap Egyéb Barta Sylvia tangás bikiniben mutatta meg tökéletes alakját

Barta Sylvia tangás bikiniben mutatta meg tökéletes alakját

Hirdetés

Az ismert műsorvezető a közösségi média platformokon rendszeresen megosztja követőivel mindennapi életének pillanatait, és most sem volt ez másként. Legújabb posztjaiban a műsorvezető egy gyönyörű, festői környezetben töltött kikapcsolódásról számolt be, ahol tűzpiros fürdőruhájában tündökölt a jakuzzi mellett.

 

Hirdetés

A képek alapján a tavaszias időben és verőfényes napsütésben töltött idő egy igazi feltöltődést jelentett Bartha Sylviának. A szépséges zalai dombságok lankáira néző szállodában pihenve, és a resort golfpályája mellett élvezve a kényeztető test- és arckezeléseket, a műsorvezető valóban élvezte a pihenést.
Bartha Sylvia elárulta, hogy ez az igazi kikapcsolódás számára, és köszönetet mondott a követőinek az érdeklődésért és a bókokért, amelyeket az Instagramon kapott.

A műsorvezető tehát nemcsak a képernyőn keresztül mutat példát az egészséges életmódra, de a magánéletében is ragyogó példát statuál az aktív és kiegyensúlyozott életvitel iránt. A rajongói számára Bartha Sylvia nem csupán egy tehetséges műsorvezető, hanem inspiráció is az egészséges élet és a kikapcsolódás terén.

Íme a képek (tobábbi képekért lapozz):

  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Hirdetés
loading...