Kezdőlap EGÉSZSÉG Azt hitte, hogy menstruációs problémái vannak, de közben kiderült, hogy halálos betegséggel...

Azt hitte, hogy menstruációs problémái vannak, de közben kiderült, hogy halálos betegséggel küzd!

Bármilyen furcsa tünetet is észlelünk, ha nem múlik el, vagy erősödik, érdemes azonnal felkeresni egy szakembert. Sokszor az életünk múlhat azon, hogy idejében fordulunk-e orvoshoz, vagy hanyagoljuk a problémát.

Egy 38 éves nő, Clare Waites egy ideje iszonyú fáradtsággal küzdött, és a ciklusa is rendszertelen volt. Az orvosa beutalta a kórházba, és jóindulatú daganattal előjegyezte a műtétre.

Azonban később kiderült, hogy ennél sokkal súlyosabb a dolog.
“Mindenki egy egyszerű műtétre készült, azonban, amikor bevitték a műtőbe, kiderült, hogy a dolog sokkal súlyosabb”-mondta a nő férje a Daily Mailnek.

Clare állapota eléggé válságos volt, hiszen egy igen ritka neuroendokrin daganata volt, ráadásul a negyedik stádiumban. A műtét után egy igen komoly kezelésen esett át, majd fél év után úgy érezte, hogy végre sikerült leküzdenie a rettegett kórt.

Azonban ekkor derült ki, hogy a daganat átterjedt a májra is. Az orvosok teljesen lemondtak már róla, azonban a házaspár azért aggódott, hogy mi lesz a gyerekekkel.

“Egyelőre még próbálkozunk egy immunterápiával, amivel lehet, hogy fel tudom venni a harcot a betegséggel szemben. Amíg ez tart, van bennünk remény” – mondta el Clare.

A gyerekekkel egyelőre nem akarják közölni, hogy a betegség végzetes is lehet, a gyógyulásért küzdenek az utolsó erejükkel is.

loading...