Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Az idős nagyszülők halála után unokája kipakolta a lakást, és belesett az...

Az idős nagyszülők halála után unokája kipakolta a lakást, és belesett az elnyűtt szőnyeg alá: azt hitte, csak a szeme káprázik!

Hirdetés

1A Redditen osztotta meg az alábbiakat az egyik felhasználó, aki EvilEnglish néven ír a fórumra. Leírja, hogy imádta a nagyszüleit, fantasztikus, szép éveket töltött velük. Mindig sokat meséltek neki a régi időkről, régmúlt korok kincseiről. Gyermekkorában ő is kincsvadásznak készült, aztán azonban felnőve mégis más pályát választott.

 

Hirdetés

Nagyszülei halálát követően ő örökölte Tennessee-ben lévő házukat, amit fel akart újítani. De előbb nekilátott a takarításnak, hogy lássa, egyáltalán milyen állapotban van.

Takarítás közben egy elkoszolódott és elnyűtt szőnyeg alatt legnagyobb meglepetésére egy széfet talált a padlóba süllyesztve. Leírja, hogy már akkor sejtette, hogy fantasztikus dolgokat rejt majd a széf, mert a nagyszülei hatlmas gyűjtők voltak.

Azonban arra, amit végül a padlóba rejtve megtalált, még ő sem számított!Először is talált egy időkapszulát az 1930-as évekből, és a 30-as években felhalmozott, többségében ritkaságokból álló érmegyűjtemény volt benne. Ezek a jó állapotban lévő érmék ma már rengeteget érnek!
Végül talált egy másik dobozt, amelyben elképesztő értékre lelt: tele volt ezüst rudakkal!

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid, ismerőseid is elolvashassák!
Hirdetés