Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Az idei karácsony mindenki sorsát megváltoztatja majd! Nézd meg a tiéd hogyan!

Az idei karácsony mindenki sorsát megváltoztatja majd! Nézd meg a tiéd hogyan!

Ha már régóta vágysz valami égi csodára, ami megváltoztatna végre mindent körülötted, akkor már nem kell sokáig várnod, mert a 2017-es karácsony mindenki számára sors fordító időszakot ígér.

Egy hosszú, ismét gyökeresen átalakító időszakot mér ki ránk a nagy sorsbolygó, melynek hatását talán leginkább azok érezhetik, akiknek a születési képletében is e jegyben jár a Szaturnusz, melyet a „Fekete Nap”, avagy a „Küszöbök Őre” névvel is szokás illetni.

Azok tehát, akik 1984. november 18-a és 1988. február 13-a, avagy 1988. június 11-e és 1988. november 13-a között születtek, az elkövetkező három év során mérlegre helyezik saját magukat, életüket, az eddig elért eredményeiket. Már ahogy az ilyenkor harminc éves kor tájékán, amikor az első nagy szaturnuszi visszatérést megtapasztaljuk, mindahányunknál szokás.

Jellemző lehet e korosztályra a mélabú, avagy ijedelem, főleg, ha a saját elvárásaiknak mindeddig nem tudtak megfelelni. Nekik minden hirtelen sürgőssé válhat, ami eddig nem volt fontos: tartós kapcsolat, gyerek, egzisztencia, karrier – tulajdonképpen minden, a Szaturnusz beérlelő, kalászszedő, learató attitűdjével kapcsolatos dolog.

Azok, akik a hatvanadik életévük tájékán járnak, tehát, akik 1956. január 13-a és 1956. május 15-e, vagy 1956. október 11-e és 1959. január 5-e között látták meg a napvilágot, szintén átélhetik a számvetés idejét, de így, a nyugdíjkorhatár felé közeledve bennük valószínűleg már inkább öreges, belátó bölcsesség formáját ölti ez a mérlegre helyeződés.

A külső, a társadalmi elvárásoknál fontosabbá válik a belső igények kielégítése. Egyre fontosabbá válhat egy hobbi, avagy a nagy életmű megalkotása, amire eddig nem volt idő a feladatok, a munka, a gyermeknevelés miatt. Ekkor az válik egyre hangsúlyosabbá, amiért valójában születtünk ekkor és ide.

Ha pedig valaki még azt is megéli, hogy a Szaturnusz harmadszor is visszatérjen a születésekor elfoglalt helyére, azaz 1926. december 3-a és 1929. november 30-a között született, nos az bizonyosan a nagy változásokat elsősorban lelkiekben élheti meg.

A fentiekből is látszik, hogy a Nyilasban járó Szaturnusz gyakran járt együtt, s érlelt meg, készített elő korszakváltásokat hazánk történelmében is. Nem véletlen ez, hiszen Magyarország a Nyilas jegyébe sorolt ország. A Szaturnusz pedig általában lassan, megfontoltan hatón fejti ki változásokra ösztökélő hatását, melyek azonban mindenképpen gyökeres és nagy korszakváltást hoznak el a számunkra.

Az elkövetkező évek ennek a változásnak a megalapozásáról fognak szólni. Rajtunk, a hozzáállásunkon is múlik, hogy milyen értelemben: hogy miként fogan meg a jövőnk az idő méhében. Bábáskodjunk felette!

loading...