Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Az egész világ ledöbbent a következő diéta hatékonyságán! Bármit ehetsz, a kilók...

Az egész világ ledöbbent a következő diéta hatékonyságán! Bármit ehetsz, a kilók mégis eltűnnek!

Bármit ehetsz a diéta ideje alatt, tehát, a jó hír az, hogy a szalonna és tepertő is korlátlanul csúszhat lefelé. Tényleg, hihetetlen, hogy ilyen étrenddel kecsegtet egy fogyókúrás program, de a dolog működik. Az egészben az a lényeg, hogy szakaszosan ehetsz, vagyis beosztva szépen, hogy melyik nap milyen fajta élelmiszereket eszel. De azt bizony szinte korlátlanul. A szétválasztós diéta sokaknak hozott megelégedést.

 

A szakaszok 8-16 óránként váltják egymást. Ez azt jelenti, hogy 8 órán keresztül azt ehetsz, amit csak akarsz, azonban a következő 16 órában böjtölés vár rád. Ha úgy döntesz, hogy 12-20 óra között eszel, a következő étkezésed már csak másnap késő délután lesz. Az új, hatékony őrület neve Leangains, ha szeretnéd kipróbálni csatlakozz a Facebookon a csoporthoz, és máris indulhat a móka. A nyolc óra alatt annyit ehetsz, amennyit csak akarsz, azonban általában háromszor szoktak, de kiadósan. A böjtölős 16 órában is, ha már ájulunk el, megengedett egy kis folyadék vagy kávé.

A diéta ideje alatt egy megfelelő edzésterv is fel van állítva, melyet, ha ügyesen csinálunk, fogyunk, szálkásodunk, és pont ott izmosodunk, ahol a legjobban szükségünk van rá. A szakemberek szerint a diéta azért működik, mert a szervezet megszokja a programozottságot, akárcsak szálkás izmú őseinknél, hiszen nekik sem volt mindig kéznél az étel.Ha megtetszett, próbáld ki, sokan mondják azt, hogy működik.

“Egyáltalán nem éreztem azt, hogy éhes lennék, annak ellenére, hogy elsőre rémisztő volt még a gondolata is, hogy 16 órát koplalnom kell. Teljesen kitisztult a fejem, nem foglalkoztatott a gondolat, mert tudtam, hogy nem szabad ennem. Könnyűnek, és energikusnak éreztem magam”-meséli egy a programban résztvevő személy. Ha elég elhatározásunk, és kitartásunk van, még ma keressünk egy szakembert, aki pontos felvilágosítást nyújt a teendőinkről.

Szerző: tudasfaja.com

loading...